Navigation bar

12. marraskuuta 2014

Raikas Smoothie-ohje!

Meistä ei kumpikaan ole pitkään aikaan tehnyt minkäänlaista leipomispostausta, tai pahemmin muitakaan ruokaan liittyviä postauksia, joten ajattelin jakaa teille tämän löytämäni ihanan smoothie-reseptin, joka on aivan mahtava aamu-, väli- tai iltapala. :) 

Proteiinipitoinen Smoothie-ohje
2-3dl     marjoja oman maun mukaan
2,5dl     rasvatonta maitorahkaa
1,5dl     maustamatonta jogurttia
3/4dl     kaurahiutaleita
(½ rkl     sokeria)

Valmistuksessa ei ole mitään sen erikoisempaa, laitat kaikki ainekset blenderiin ja laitat sen pyörimään. Itse suosittelen laittamaan ensin marjat, sitten kaurahiutaleet ja lopuksi jogurtin sekä maitorahkan. 



Mun mielestä tämä smoothie on ihanan raikas ja todella täyttävä. Välipalana tätä on tullut tehtyä viimeaikoina todella paljon, eikä tähän voi vain kyllästyä! Marjoja vaihtelemalla tästä tulee kyllä todella eri makuista ja mun lemppari yhdistelmäksi tämän suhteen onkin jäänyt mansikat sekä mustikat! Suosittelen kokeilemaan, jos tahtoo hieman täyttävämmän ja proteiinipitoisemman smoothien. 

Millaisia smoothieita te tykkäätte juoda? Entäpä mitkä ovat teidän mielestä parhaita marjoja/hedelmiä smoothieeseen? :)

Muistattehan käydä kysymässä vielä Jaakolta kysymyksiä TÄÄLTÄ? Teillä on siis vielä tämän viikon lauantai-iltaan asti aikaa kysyä kysymyksiä, ja sunnuntaina julkaisen niihin vastaukset Jaakon kanssa.

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa oikein maukkaalta :) Ja ihana tuo alempi kuva, mistä olet saanut tuollaisen juomalasin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Se on joku ihan iki vanha, minkä löysin kaapista, en yhtään tiedä mistä ostettu :D

      Poista
  2. Näyttää todella hyvältä ja sun blogi on aivan ihana<3 tykkään enemmän sun postauksista Mira ku Ellan. Oot mielestäni kans kauniimi! En tiedä miksi mut sussa on jotenki paljo enemmä energiaa ja intohimoa aina. oot paras<33 tee video postauksen joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos paljon, mutta mun mielestä Ellankin postaukset ovat todella kivoja! :3 Tehdään ellan kanssa varmaan joku päivä joku videopostaus, kunhan vain saisi toimivamman koneen.. Mutta eiköhän mekin saada joskus tehtyä jonkunlainen videopostaus tänne! :)

      Poista