Navigation bar

7. joulukuuta 2014

20 facts about me!

7. Luukku

Ajattelin laittaa tähän luukkuun 20 faktaa minusta. Tykkään hirveästi lukea toisten faktoja, joten ajattelin jos tekin tykkäisitte, niin nyt laitan niitä sitten tulemaan! Alle tulee ihan random faktoja, sekalaisessa järjestyksessä! 

1. Tulen muodissa aina hieman jälkijunassa, esimerkiksi Timberland-kengät olivat mielestäni aluksi jotenkin todella epämiellyttävän näköiset poikien kengät, mutta nyt kuolaan jatkuvasti niiden perään ja tahtoisin ne! 

2. Olen 17-vuotias, mutta käyn silti töissä sekä koulussa. Töitä teen kuitenkin pääsääntöisesti viikonloppuisin ja mulla onkin ehkä maailman paras työnantaja ja saadaan aina sovittua mun työvuorot niin, että nähdään myös Jaakonkin kanssa mahdollisimman usein! 

3. Mulla on jonkinasteinen lukihäiriö, jonka vuoksi en välttämättä aina tajua tekemiäni virheitä kirjoittaessa. Kuitenkin tämä bloggaaminen on tehnyt minut kokoajan tarkemmaksi ja yritän oikolukea tekstini moneen otteeseen, jotta kaikki mahdolliset virheet löytyisivät ja saisin korjattua ne. 

4. En omista varsinaisesti parasta kaveria, mutta hyviä kavereitalöytyy paljon, keille voin kertoa huolistani ilman, että ne leviävät eteenpäin. Kuitenkin jos yksi pitäisi luetella, sanoisin että se olisi Jaakko, koska siitä tiedän, että asiani eivät leviä eteenpäin! 

5. Inhoan maitoa, juustoa ja kaikkia maitotuotteita niin paljon, että vielä hetki sitten en edes voinut koskea esim. juustopakettiin vaikka siinä oli muovit päällä. Nykyään sentäs voin tuon jo tehdä, mutta sitä hajua en sitten siedä yhtään!6. Rakastan sisustamista todella paljon! Tykkään katsoa kaiken maailman sisustusohjelmat sekä ostaa omaan huoneeseeni aina jotain pientä kivaa. Silloin tulee inspiraatiota taas siivota enemmän, jotta näyttäisi paljon paremmalta. 

7. Ollaan oltu Jaakon kanssa reilut vuosi ja 2kk yhdessä, vaikka alkuun hieman epäilinkin, koska meillähän on välimatkaa yli 200km. Kuitenkin se piristää, kun tietää, että muutama vuosi vielä ja sitten voidaan muuttaa saman katon alle ♥

8. Rakastan lapsia, mutta toisinaan mulle tulee välillä olo, etten kuitenkaan ikinä haluaisi lapsia. Kuitenkin tiedän, että vielä joskus aion lapsen hankkia. On se kuitenkin niin hieno ja ihana asia!

9. Pelkään isoja koiria todella paljon, mutta pienemmät koirat ovat mielestäni ihan ylisöpöjä ja tahdon vielä joskus jonkun aivan ihanan pienen koiran, mielellään vielä terrierin, koska niiltä löytyy juuri sitä luonnetta, josta pidän! 

10. En osaa säästää rahaa.. Olen alkanut jo kesästä asti säästämään MacBookiin rahaa, mutta joka kerta ne rahat menee johonkin muuhun.. En vain osaa säästää. 

11. Rakastan talvea ja kesää yhtä paljon. Mielestäni talvi ja lumi ovat jotain niin hienoja asioita, joita ei voi ymmärtää. Silloin on aina niin ihanan valoisaa sekä lumi piristää mieltäni paljon! Ehkä jopa siksi, että tykkään laskea lumilaudalla. Kesäisin puolestaan on aina lämmintä ja valoisaa sekä tietty lomaa, ainakin välillä. 

12. Olen todella huono englanninkielessä, mutta ruotsi sujuu mielestäni paljon paremmin ja se kiinnostaa minua kielenä paljon! 

13. Tykkään todella paljon kaikista väreistä, mutta ehkä tämän hetken sellaisia ihan rakkausvärejä on hennon vaaleanpunainen, valkoinen sekä beige! Tykkään todella paljon noista ja sen takia tekisikin mieli ostaa vain kaikkea tuon värisiä juttuja!

14. Olen jollain tasolla jäänyt vielä pienten lasten tasolle, koska rakastan pehmoleluja ylikaiken, jonka vuoksi huoneestani vielä muutama sellainen löytyykin! Mun mielestä kaikki pehmolelut ovat vain jotenkin todella pehmeitä ja ihania ja vannon, että joskus kun mulla on lapsi, niin sillä on pehmoleluja niin paljon, että se loppujen lopuksi vihaa niitä :D 

15. Oon tosi perso suklaalle ja cokikselle, kuitenkin karkit ovat mielestäni aika pahoja ja niitä syön vain todella harvoin ja silloinkin vain muutaman kerrallaan. 


16. Harrastan salilla käymistä sekä silloin tällin käyn iskän kanssa ajamassa motocrossia. Kuitenkin crossi on jäänyt nyt vähemmälle muiden kiireiden vuoksi, joten sitä en niinkään laske harrastukseksi enään. 

17. Musta on tullut viime aikoina kauhea takki friikki! Olen ostanut syksyn aikana todella paljon takkeja, mm. urheilullisen takin, parkatakin, nahkatakin, uuden toppatakin ja tämä lista senkuin vain jatkuu.. Kuitenkin tarvitsisin vielä ainakin yhden hieman erilaisemman takin!

18. Ensimmäistä kertaa vuosiin, olen innoissani ostamassa talvikenkiä.. Tiedän jo, että ostan Timberlandin tapaiset talvikengät sekä ostin juuri UGGit ja sitten ostin muutama viikko sitten sellaiset mustat nilkkurit, missä on hieman enemmän korkoa! 

19. Tänä vuonna en ole kerinnyt vielä leipomaan mitään jouluherkkuja, mutta viimeistään ensiviikon viikonloppuna leivon pipareita ja aion myös koristella ne hienoiksi! Myös torttuja pitäisi leipoa joku päivä, kun niitäkään en ole kerinnyt. 

20. Odotan jouluaattoa aina todella paljon, koska ne ruuat mitä silloin syödään ja se lämmin henki mikä koko naapurustossa on, on mielestäni todella ihanaa! Mä niin toivon, että säät muuttuis ja olis lunta, koska se mun mielestä kruunaa joulutunnelman ihan kattoon asti!♥

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo Uggit, toivoin samanlaisia joululahjaksi! Ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Itekkin toivoin noita joululahjaksi, mutta ostinkin itse ne sitten ennen joulua, kun löytyi juuri minun kokoani alennuksista vielä!

   Poista
 2. Ihania faktoja susta, vähän erilaisia kun ne perinteiset "asun täällä ja syön tätä ja jne" :) nuo uggit on kyllä ihan syötävän suloisen näköiset, voisin laittaa heti jalkaani tuollaiset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon! :) Yritinkin keksiä tähän hieman erilaisia, eikä kaikkia niitä perus! Ja itekkin pidän noista uhgeista paljon, ne on niin lämpimät ja ihanan näköiset mielestäni :)

   Poista