Navigation bar

3. heinäkuuta 2015

Back in Finland!

DSC_0190mblogiuusikoko

Ihanaa perjantaita teille kaikille, nyt sitä on lomat lomailtu ja päästy takaisin tänne Suomen puolelle! Mun suunnitelmat blogin suhteen menikin uusiksi melkeimpä heti Maltalle päästyä, sillä hotellin netti oli niin hidas ja vapaa-aikaakin on niin niukasti, että se käytettiin suihkussa käymiseen ja nukkumiseen :-D Matka oli todella ihana ja ikimuistoinen, sieltä sai aivan ihania uusia kavereita sekä oppi vielä lisää ihan lapsuudenaikaisesta parhaasta ystävästä, sai todeta, että suomalainen ruoka on vain niin hyvää, sai nauttia joka päiväisestä +30 asteen lämmöstä sekä auringosta ja tuntea taas itsensä pirteäksi pitkästä aikaa! Kieltäkin tuli harjoiteltua viitenä päivänä viikossa, ja kyllä sitä oli hauska palata Suomeen, kun ensimmäisiin kysymyksiin vastasinkin heti englanniksi, hups. Maltalla mä olisin voinut vielä majailla ainakin viikon verran lisää, sillä paikka oli niin kotoisa!

DSC_0235mlogi

DSC_0208mblogi

DSC_0395mblogi

Mitä kaikkea sitten mun matkaan sisältyi? Siihen sisältyi paljon erilaisia aktiviteettejä, vierailtiin Cominossa, jossa oli ihan turkoosia vettä, Gozossa, joka on Maltaa vieläkin pienempi saari, käytiin paljon eri rannoilla, joista parhaaksi totesin Mellieha beachin, käytiin vesipuistossa sekä normi huvipuistossa, herkuteltiin jäätelöillä, joista lemppariksi nousikin Mango jätski, shoppailtiin paljon, ja mukaan tarttuikin muutamia kivoja juttuja, kierrettiin erilaisia nähtävyyksiä sekä paljon kaikkea muuta!
DSC_0411mblogi

DSC_0282mblogi

DSC_0146mblogi

Mutta nyt mä jatkan pakkaamista, sillä huomenna suunta on kohti Viron maata sukulaisten kanssa viettämään mummin ja ukin hääpäivää, viikonlopun jälkeen palailen taas uudelleen postausten pariin, joten sillon nähdään! 

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥ oot kyl onnekas ku pääset matkaamaa noin paljon; eka Maltalla ja nyt viel Viroo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle tosi paljon! <3 Ja mun mielestä on niin ihanaa päästä matkailemaan suht paljon, se aina saa mut niin paljon pirteämmäksi!

      Poista
  2. upeita kuvia oot saanu otettua ! ja mun mielestä sulla on muutenkin ihana blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, todella ihana kuulla, että tykkäät! :) Tälläiset kommentit piristää päivää aina niin kummasti!

      Poista
  3. Upeita kuvia :) Voisit esitellä mulle koko matkan kuvasaldon joku päivä! Yllättäen matkakuumetta pukkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Mielelläni esittelen sulle kaikkia kuvia mitä sieltä napsin, tänne kun lisään vaan niin pienen osan niistä :-D Mullakin pukkaa vaikka oonkin yli puolet lomasta matkustanut, hups!

      Poista