Navigation bar

16. helmikuuta 2016

Link your Blog!

Vihdoin ja viimein pääsin taas koneen äärelle ja tällä kertaa ajattelinkin toteuttaa hieman erilaisen postauksen! Mun lukulista on näyttänyt jo pienen hetken aika tyhjältä ja nyt olisikin aika tehdä asialle muutosta, nimittäin te saatte linkkailla tänne teidän omia blogeja tai miksei vaikka teidän lemppari blogejanne! Sitten teen myöhemmin postauksen blogeista, jotka jäivät mun lukulistalle ja myös te saatte uusia lukijoita ja minä luettavaa!  

Linkitablogisi

Näitä postauksia on näkynyt aikaisemmin niin täälläkin kuin myös monen muunkin blogissa, joten ohjeet on varmasti monelle jo tutut, mutta vielä kertauksena niille, jotka eivät tiedä niin linkitä blogisi kommentti laatikkoon ja laita mukaan pieni esittely blogistasi.  Näin munkin on helpompi saada alkuun käsitys blogisi sisällöstä ja sen jälkeen mennä lukemaan tarkemmin. Aikaa linkkailla blogeja on kaksi viikkoa, eli 29.2.2016 asti! Kiitoksia paljon jokaiselle bloginsa linkittäneelle etukäteen <3

81 kommenttia:

 1. http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  Täällä kirjoittelee 19-vuotias lukiolainen ja entinen vaihtari. Blogini on monipuolinen lifestyle-painotteinen blogi, jossa kirjoittelen milloin mistäkin, mm. kosmetiikkahöpinöitä, arkipäivän kuulumisia sekä matkapostauksia. :)

  VastaaPoista
 2. http://rebekk-a.blogspot.fi/

  19-vuotiaan kosmetologiksi opiskelevan terveellistä elämää

  VastaaPoista
 3. Linkkaan oman blogini:
  http://fluffylelle.com/
  20-vuotiaan poronhoitajan lifestyle-blogi.

  VastaaPoista
 4. ELSANNELI

  Positiivista mieltä. Syviä mietteitä. Pilkettä silmäkulmassa. Kauniita hetkiä. Olemassaoloa. Elämää au pairina rapakon toisella puolen.

  VastaaPoista
 5. essi-bltn.blogspot.fi

  Olen 20-vuotias nuori naisen alku ja asustelen Turussa. Harrastan ratsastusta, koirani Sofin kanssa agilityä TSAUssa ja näiden lisäksi käyn useita kertoja viikossa ryhmäliikuntatunneilla jumppaamassa. Muutaman vuoden ajan olen tehnyt kotona geelikynsiä enemmän tai vähemmän tutuille, joten kai senkin voi jonkinnäköiseksi harrastukseksi laskea!

  Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 21-vuotias isoveli sekä kaksi koiraa, Sofi ja Sussu. Sofi on mun oma koira, rodultaan Walesinspringerspanieli ja ikää löytyy vajaa kolme vuotta (ja energiaa löytyy kun pienestä kylästä). Sussu on 8-vuotias mäyräkoira, joka luonteeltaan on rauhallinen ja arka, mutta vain uusia ihmisiä kohtaan. Muistoissa elää myös meidän ensimmäinen koiramme, walesinspringerspanieli Siiri, jonka syöpä vei mukanaan toukokuussa 2012.

  Valmistuin keväällä 2015 merkonomiksi kauppaopistosta ja nykyään vietän välivuotta töitä tehden. Ensiasuntoon muutto tapahtuu helmikuun lopulla, joten sen jälkeen on luvassa paljon sisustusjuttuja!

  Tuleisuudessa toivoisin työskenteleväni kauneuden tai eläimien parissa.

  Laskisin blogini on lifestyle-painotteiseksi, vaikka suht paljon näkyy juttua kauneudesta ja muodista. Ne onkin ne asiat, jotka minua kiinnostaa todella paljon! Pyrin kuitenkin pitämään sisällön mahdollisimman monipuolisena.

  Toivon, että tykkäät blogistani ja kerrot, mikäli löytyy risuja taikka ruusuja! Kaikenlaiset kommentit on tervetulleita.

  Tervetuloa lukemaan! ♥

  VastaaPoista
 6. http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  Helsinkiläinen 21-vuotias tyttö, joka asustelee parhaan kaverinsa kanssa, käy koulussa ja töissä sekä viettelee sellaista parikymppisen arkea. Rentoa fiilistä ja ihmisenä kasvamista.

  VastaaPoista
 7. 21- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi jossa yhdistyy suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://hennankengissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Positiiviset vibat ja oma freesi tyyli! Melko monipuolinen ja aktiivinen lifestyleblogi, jossa pyörii juttuja niin muodista, omasta tyylistä ja sen löytämisestä, kauneudesta kuin terveellisistä resepteistä ja kaikesta mistä vaan inspiraatiota irtoaa! Välillä kevyttää hömppää, välillä oikeesti asiaakin :) Kuvat suuria ja laadukkaita! 20 / JKL

  Psst! Sulla on superkiva banneri ja oot aika kaunokki! :)

  VastaaPoista
 9. heidikauremaa.blogspot.fi

  Haha en tiiä tarviiks tätä sen enempää kertoo, mut tulevaisuudessa tulossa paljon vaate ja meikki postauksia, päivän asuja ja jopa videoita! :)

  VastaaPoista
 10. http://vievies.blogspot.fi/

  valokuvauspainotteinen blogi / 16v. :)

  VastaaPoista
 11. http://mustaharmonia.blogspot.fi
  Siimämois omani. Ihan omaa elämääni postailen, pääaiheita kuitenkin mielenterveysongelmat, laihdutus ja taide :)

  Sinulla on todella mukavan oloinen blogi, jään tässä seurailee ;)

  VastaaPoista
 12. http://cowswings.blogspot.fi/
  18-vuotiaan lukiolaistytön piristävä ja värikäs taideblogi :3

  VastaaPoista
 13. http://www.ilovetolivenow.blogspot.fi/

  19 vuotias nainen kirjoittaa blogia vaatteista, kosmetiikasta, geelikynsistä, arjesta sekä ajatuksista. :)

  VastaaPoista
 14. http://bottleoflove.blogspot.fi/

  23-vuotiaan kajaanilaistytsyn hyvän mielen lifestyleblogi: arjen kuulumisia, sisustusta, reseptejä, kauneutta ja muotia positiivisilla fiboilla :)

  VastaaPoista
 15. suvimyllymaki.blogspot.fi

  ❤ Aiheina oma tyyli, elämä ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita.

  VastaaPoista
 16. http://sadepisaroita-paossa.blogspot.fi
  17-vuotiaan lujaopiskelijan hengähdystauko; arkisto, joka pitää sisällään kaikki intohimoni. Päivittelen aina, kun opiskelultani ehdin lukemistani kirjoista sekä tekemistäni leivonnaisista, käsitöistä ja askarteluista.

  VastaaPoista
 17. http://reettajii.blogspot.fi/

  Alussa oleva 15-vuotiaan blogi, joka tulee painottumaan lähinnä valokuvaukseen ja kirjoittamiseen, pitkälti lifestyletyylinen kuitenkin. :-)

  VastaaPoista
 18. http://pigletpinkk.blogspot.fi/

  Tuu seuraamaan mun matkaa lääkikseen! ;)

  VastaaPoista
 19. http://browneyessecret.blogspot.fi

  Pian 20 vuotta täyttävän neitosen lifestyle blogi, jossa pääpainona perus arjen kuulumiset höystettynä ripauksella kosmetiikkaa ja muuta tyttöhömppää. Ajoittain kuitenkin myös hieman syvällisempääkin pohdintaa :)

  VastaaPoista
 20. http://roosanpikseliblogi.blogspot.fi/

  22-vuotias psykologianopiskelija jakaa valokuviaan ja kokemuksiaan opiskelijaelämästä :)

  VastaaPoista
 21. http://noorahoo.blogspot.fi/

  Kauneuteen, leivontaa, DIY-juttuihin sekä valokuvaukseen painottuva 18-vuotiaan tytön lifestyleblogi.

  VastaaPoista
 22. http://seikkailija-dora.blogspot.fi/

  20-vuotias vaimo, musahullu ja kissanainen

  VastaaPoista
 23. http://withsissi.blogspot.fi/

  Olen 18-vuotias elämäniloinen tyttönen, the bio says it all. Tällä hetkellä luen ylppäreihin ja postausväli vähän harvempi, mutta kesän jälkeen luvassa uusia tuulia, kun lähden reissaamaan maailmalle vapaaehtoistöihin :-)

  VastaaPoista
 24. http://thebeautifulshadow.blogspot.fi

  Ikäistään nuoremman oloinen kotirouva, jonka elämä pyörii tuunauksien, musiikin ja kuvaamisen ympärillä.

  VastaaPoista
 25. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  Lähes parikymppisen lifestylebloggaajan arkea höystettynä muodilla ja kauneudella. Ihana tehdä asioita, joita rakastaa!

  VastaaPoista
 26. http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  19-vuotiaan välivuottaan viettävän tyttösen lifestyle blogi, joka on vielä aluillaan. Sisältää mm. asuja, ostoksia, meikkijuttuja ja muita kivoja juttuja! Tervetuloa!♥

  VastaaPoista
 27. Erilailla

  Positiivisen asenteen kanssa elävä, kroonisesti sairaan ja kosmetiikkaa rakastavan, vuonna 1996 syntyneen aluillaan oleva lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 28. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 18 // Jyväskylä // valokuvapainoitteinen Lifestyle ♥

  VastaaPoista
 29. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  20-vuotiaan opiskelija lifestyle-blogi, joka sisältää tyttöhömppää, terveellisiä reseptejä, vaatekriisejä, asukuvia, meikkijuttuja, kirppistelyä, sisustamista ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 30. http://eevisi.blogspot.fi/

  17-vuotias omillaan asuva urheilulinjalainen lukiosta kirjottelee monipuolista lifestyleblogia!:)

  VastaaPoista
 31. http://paula-thewolf.blogspot.fi/

  18 -vuotiaan lukion viimeistä vuotta ähkivän nuoren naisen lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 32. http://andletmehearit.blogspot.com

  21-vuotias lääkisopiskelija kirjoittelee elämästä Virossa! Mun blogista löytyy vähän kaikkea laidasta laitaan - rakastan kosmetiikkaa, hyvää ruokaa, matkailua, vaatteita ja treenaamista, joten niistä kirjoittelenkin (tai kuvailen) eniten. Tervetuloa lukemaan :)

  VastaaPoista
 33. http://ca-y-est.blogspot.be/

  Jo toista vuotta ulkomaille eksynyt parikymppinen taivaarannanmaalari, joka kärsii kroonisesta matkakuumeesta. Kirjoittelee ajatuksiaan ja mielipiteitään, matkakertomuksia ja vinkkejään sekä yleistä fiilistelyä millon mistäkin.

  VastaaPoista
 34. http://rauniamanda.blogspot.fi/

  Olen 20v tyttö Pohjois-savosta ja opiskelen merkonomiksi. En kuitenkaan keskity yhteen aiheeseen blogissani vaan kirjoitan kaikkea mitä mieleeni tulee. Eli elämästäni yleensä. Minulle saa myös antaa postaus ideoita ja toteutan ne mielelläni.

  VastaaPoista
 35. Life as I know it

  23-vuotias helsinkiläisnainen kirjoittelee lifestyleblogia rennolla otteella! Blogista löytyy perus kuulumisia, meikkausjuttuja, reseptejä ja ravintoloita sekä positiivista fiilistä! :)

  VastaaPoista
 36. http://illuusiovalaistu.blogspot.fi/

  Kirjoitan blogissani mm. yliluonnollisista kokemuksistani (paremman sanan puutteessa - toiset ulottuvuudet ja henget ovat aivan yhtä luonnollisia ja todellisia kuin mekin) ja annan konkreettisia neuvoja siitä, kuinka kaikki unelmansa voi saavuttaa vetovoiman lain avulla.

  VastaaPoista
 37. http://blondinvuoro.blogspot.fi/

  18-vuotiaan opiskelijan lifestyle blogi. Blogissa huomaat ja tulet huomaamaan postauksia mm. kuulumisistani, meikeistä, ruoasta, vaatteista ja oikeastaan mistä tahansa maan ja taivaan välillä. :-)

  VastaaPoista
 38. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/

  Mun blogi on lifestyle-painotteinen, postaan muun muassa asukuvia, ostoksia, sisustusjuttuja, reissukertomuksia ja vegaanisia reseptejä! :)

  VastaaPoista
 39. http://orvokkiainen.blogspot.fi/

  22-vuotiaan opiskelijan yritystä elää masennuksensa kanssa, välillä löytyy jotain positiivista, välillä tulee synkempää avautumista. Tykkään myös mm. kirjoittaa runoja.

  VastaaPoista
 40. http://elamasilmissanii.blogspot.fi

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi josta löytyy sitä sun tätä. Muun muassa ostosten esittelyjä, valokuvaus postauksia, DIY-vinkkejä ja kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
 41. http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  15 / LIFESTYLE / VALOKUVAUS
  Blogissani jaan kuulumisia, vinkkejä ja valokuvia :)

  VastaaPoista

 42. 16v / lifestyle & muoti / DIY

  http://sofiakoivisto.blogspot.fi

  VastaaPoista
 43. http://katariinamaris.blogspot.fi/

  19-vuotiaan jyväskyläläisen lifestyleblogi, josta löytyy juttua hyvinkin laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 44. http://saijis.blogspot.fi/

  Positiivisuutta muihin tartuttava 21-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 45. http://plan-cee.blogspot.fi

  20 vuotiaan tytön blogi. Blogista löytyy paljon asupostauksia, kuvia inspiroivista jutuista, sisustusaiheisia juttuja jne :-)

  VastaaPoista
 46. emiliannas.blogspot.fi

  kahdeksantoistavuotiaan lukiolaisen lifestyle-/valokuvausblogi. tervetuloa kurkkaamaan! kirjoittelen hyvin laajasti erilaisista asioista runsaiden kuvien kera.

  VastaaPoista
 47. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Kirjoittelen postauksia sisustuksesta, kirpputorilöydöistä ja ihan tavallisesta arjesta. Esittelen myös esimerkiksi päivän asuja ja jaan reseptejä. Mukana matkassa myös aviomies ja reilun vuoden ikäinen poika. :)

  VastaaPoista
 48. http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  Parikymppisen naisen lifestyle & hyvinvointiblogi elämästä! Kirjoittelen laajasti ja avoimesti elämästäni. Sisältää siis sisustamista, vapaa-aikaa, matkustamista, muotia ja urheilua. Lisäksi erilaisia mielipide -ja pohdintatekstejä lähihoitajan ammattiini ja elämään liittyen. :)
  Tervetuloa seuraamaan raidallista elämääni! :) <3 Satu

  VastaaPoista
 49. Käyn kahtoo sun blogin! :)

  http://lavitadiannie.blogspot.fi/

  Heippa! Ruudun takana kirjoittelee 21-vuotias naisen alku Oulusta. Kirjoittelen pääasiassa omasta elämästäni, omasta tyylistäni sekä vähän kaikesta mitä mieleen juolahtaa. Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 50. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  20-vuotiaan välivuotta viettävän tytön lifestyleblogi, jossa juttua kauneudesta, muodista, sisustamisesta, matkailusta ja arjen iloista :)

  VastaaPoista
 51. http://flyingforever.blogspot.com.es/

  18-vuotiaan au pairin, matkaajan ja kielinörtin blogi, johon kirjottelen mun matkoista ja elämästä ulkomailla. Tarkoituksena olisi aloittaa yliopisto täällä Madridissa niin pian kuin mahdollista!

  VastaaPoista
 52. http://therhythmoftherush.blogspot.de/

  19v au pairin arkea Saksassa ja monia muita mietteitä ja seikkailuja! :)

  VastaaPoista
 53. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  18-vuotiaan valokuvailijan kuvapainotteinen blogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa. Blogia pyrin päivittämään viikoittain, eli postaustahti ei ole päivittäinen. :-)

  VastaaPoista
 54. http://mmillaj.blogspot.fi
  19-vuotias viimeisen vuoden hiusalan opiskelija kirjoittelee kauneuspainotteista lifestyleblogia!

  VastaaPoista
 55. Kuviakin kiinnostaa

  Valokuvaukseen painottuva blogi, josta löytyy kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä ja joskus valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 56. Herranjestas sulla on ihanannäköinen blogi! Mä en osaa oikein mun blogia kuvailla, voit ite pohtia sitä :D ihan tavallinen se kai on.

  http://pannariblogi.blogspot.fi/ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waude, kiitoksia sulle hurjan paljon! <3 Blogisi sisältö aukeaa mulle varmasti lukemalla!

   Poista
 57. 16-vuotias oululainen kirjoittelee lifestyle-blogiaan mm. valokuvailun, matkustelun ja muiden asioiden täydentämänä. Persoonallisuutta riittää!

  http://petriina-lifeintechnicolor.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 58. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  22 vuotiaan tamperelaisen nuoren naisen lifestyleblogi täynnä elämää läpi kaiken. Varustettu suurilla hyvälaatuisilla kuvilla :-) !

  VastaaPoista
 59. http://emily-now-or-never.blogspot.fi
  20-vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi. Tekstejä löytyy kuvilla ja ilman :)

  VastaaPoista
 60. http://riikkamaria.blogspot.fi/
  20-vuotias positiivisella elämänasenteella ja blondihuumorilla varustettu ihan perus, mutta toivottavasti kivan, blogin kirjoittaja ja tän kuvauksen mukainen blogi! :)

  VastaaPoista
 61. http://notttwice.blogspot.fi/
  17-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle painotteinen blogi josta löytyy kaikkea sisustuksesta muotiin sekä pelkkiin höpinöihin. Postauksia kuvittaa laadukkaat ja isot kuvat!

  VastaaPoista
 62. aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  Oon 19-vuotias naisen alku Turusta. Harrastan kuntosalia sekä tykkään laittaa kynsiä. Valmistuin viime keväänä lukiosta ja nyt vietän välivuotta töitä tehden! Mun blogia oon kirjoitellut jo useamman vuoden ja sieltä löytyy lifestyleä, ruokajuttuja, urheilua, kosmetiikkaa, videoita sekä syvällisempiäkin tekstejä!

  Tervetuloa lukemaan, toivottavasti viihdyt♥♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 63. http://eellamaaria.blogspot.fi

  18-vuotiaan nuoren naisen lifestyle, meikkaus ja muotipainotteinen blogi! Tai sä taidatkin jo suunnilleen tietää mutta ajattelin silti vähän kirjottaa jotain ;) Toivottavasti pääsen sun postaukseen.. :D ❤️ Haha

  VastaaPoista
 64. http://luminoussoul-jenna.blogspot.fi

  18-vuotiaan kesällä Kanadaan au pairiksi suuntaavan tytön lifestyle tyylinen blogi!:-)

  VastaaPoista
 65. http://tiiajennyy.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Postauksia laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 66. worldinmmyeyes.blogspot.fi :-)

  VastaaPoista
 67. http://tildahytonen.blogspot.fi/

  13-vuotias tyttö Jyväskylästä. Rakastan matkustelua (ps: Pian tulossa pari reissua, joista postaus (Stay Tuned) ).

  VastaaPoista
 68. http://teleidoscopeworld.blogspot.co.uk

  21-vuotiaan tytön tarinoita maailmalta. Muutin Suomesta kolme vuotta sitten ja oon sen jälkeen asunut ja matkustanut niin Euroopassa kuin Aasiassa. Blogini päivittyy tällä hetkellä Briteistä ja keskittyy matkustamisen lisäksi Skotlannissa opiskeluun.

  VastaaPoista
 69. http://keepitsimple-sinirosa.blogspot.fi/

  Minun ja parhaan ystäväni yhteisblogi! Olemme 19-vuotiaita välivuotta viettäviä helsinkiläistyttöjä ja blogimme on lifestyle tyylinen. Intohimoinamme mm. muoti, urheilu, matkustelu, ruoka, sisustus ja valokuvaus. :) Olemme juuri vasta aloittaneet bloggailun ja olisi mukavaa jos blogiimme eksyisi muutama lukija :))

  VastaaPoista
 70. http://onrooftop.blogspot.fi

  Hyvää fiilistä täynnä oleva 17-vuotiaan tytön lifestyleblogi! Vaatteita, ruokaa, kosmetiikkaa ja isot ja laadukkaat kuvat :)

  VastaaPoista
 71. http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Oon Kiia, 18-vuotias lukiolainen (& valmistun keväällä). Kirjoittelen monipuolista lifestyleblogia mua kiinnostavista jutuista, joten aiheet vaihtelevat muodista sisustukseen, bloggaamisesta koulujuttuihin ja DIY-projekteista valokuvaamiseen. Blogissani on paljon kuvia, uusia postauksia 4-5 kertaa viikossa ja silloin tällöin jopa videoita!

  VastaaPoista
 72. http://diconomise.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön lifestyleblogi, johon pyrin postaamaan monipuolisesti.

  VastaaPoista
 73. http://mirellavalokuvaa.blogspot.fi/


  > 18-vuotiaan tytön valokuvausblogi :--)

  VastaaPoista
 74. http://heliannika.blogspot.fi/

  Oon 19-vuotias juuri viime kesänä Jyväskylään muuttanut tällä hetkellä ylioppilaspohjaiseksi merkonomiksi opiskeleva tyttö. Lempparipuuhaani opiskelun ohella on vaatteet, instagram sekä tietenkin sisustaminen.

  VastaaPoista
 75. http://nouprobleem.blogspot.fi/

  Journalistiopiskelijan lifestyleblogi pulloillaan hyvän mielen höpötystä ja kameraan tallentuneita kuvia! :-)

  VastaaPoista
 76. http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

  Lukiossa opiskelevan, tanssia harrastavan tytön pohdintoja treveellisestä elämästä ja urheilusta, sekä elämästä ylipäätänsä. Juttuja myös kauneudesta ja vaatteista.

  VastaaPoista
 77. http://keepitsimple-sinirosa.blogspot.fi

  Aivan uutukainen kahden 19-vuotiaan helsinkiläistytön blogi! Aiheina mm. lifestyle, sisustus, ruoka, urheilu, muoti, kauneus ja matkustelu. Projekti starttasi alle kuukaus sitten, mutta jo nyt on luettavaa ja lisää on luvassa. Kannattaa siis jäädä seurailemaan!

  VastaaPoista
 78. allkawaiilove.blogspot.fi

  19-vuotias etelä-suomesta kotoisin oleva opiskelija, joka rakastaa kaikkea söpöä ja vaaleanpunaista! ♥

  VastaaPoista
 79. http://lion-inside-me.blogspot.fi/

  22 / urheilu & hyvinvointi / lifestyle / diy / kissat ym!

  VastaaPoista
 80. fashionsituation.blogspot.com :)

  22-v tytön höpinöitä muodista ja kauneudesta

  VastaaPoista