Navigation bar

5. kesäkuuta 2015

Summer shopping haul

Ihanaa kesänalkua kaikille! Mulla läheneekin Maltan matka ihan hirmuista vauhtia enään 5 päivää, ja siksi ajattelinkin tulla tänne näyttämään muutamia ostoksia, joita olen tehnyt lähinnä juurikin tuota matkaa varten. Mun piti tässä kuussa yrittää säästää huolella, mutta toisin kävi. Hups! Haluaisin myös toivottaa vielä kaikille koulunsa päättäneille sekä muillekin tietenkin Hyvää kesää, kun en kerinnytkään postausta aikaisemmin tänne tehdä. Tämän pidemmittä puheitta taidankin teille alkaa esittelemään kaikkia ostoksiani, joita on tullut tehtyä ja alkaa sen jälkeen pakkailemaan hieman lisää vielä.

DSC_0039

Alkuun ajattelin aloittaa tälläisistä pienemmistä ostoksista, joita olikin kertynyt tällä kertaa hiukan enempi. Yleensä oon sellainen, etten malttaisi ostaa mitään tälläisiä pienia kauneusjuttuja, ennen kuin on ihan pakko, nimittäin mun mielestä kympillä on kivempi ostaa vaikka joku paita joita alkaakin löytyä kaapista hiukan liikaakin.. kuin pistää se kymppi juurikin vaikka kosmetiikkaan. Mun luotto suihkutettava hoitoaine on tuo Schwarzkopfin Moisture Kick, jota mulla meneekin todella paljon. Hintaa tuolla purkilla on n. 13€. Sen kaverina hiuksia kosteuttaa Garnierin Goodbye Damage Instant Ultra-Care tehohoitoaine, jota käytän 1-2 kertaa viikossa. Hinta pyörii muistaakseni jossain 6-7€ paikkeilla ja tuote on todella riittoisaa, joten suosittelen myös teidän tätä kokeilevan, jollette ole vielä kokeilleet! Nyt monesta blogistakin jo arvostelun lukeneena ostin myös nuo Maybellinen Baby Skin pohjustusvoiteen sekä heleyttävän voiteen, joita muutaman kerran kokeilleena voin mäkin hehkuttaa! Jotenkin niin super hyvin levittyvää sekä tekee ihosta todella pehmeän, kaiken tämän lisäksi hintakaan ei ole kuin 8,70€/purkki, joten se ei kyllä päätä huimaa :-D Voiko sitä muuta enää toivoa? Viimeisenä tästä kuvasta löytyy Gina Tricotin kynsilakka, jota multa löytyykin jo entuudestaan muutamasta muustakin väristä! Noi on kyllä ihan yllättävän hyviä ja hintaakaan näiltä ei löydy kuin 3,95€.

DSC_0036

Mä olen pitkään etsinyt itselleni jotain kivaa lippistä, mieluusti juurikin tummansinisessä värissä, ja nyt vihdoin nappasi kun olin Porissa. Tämän State Of Wowin lippiksen löysin Topsportista ja hintaa tälle ihanuudelle jäi 19,95€. Olin pitkään katsonut New Eran tummansinistä lippistä, joka löytyy lähes jokaiselta tytöltä, mutta en ollut koskaan raaskinut ostaa sitä. Nyt kun tämä suorastaan käveli kaupassa suoraan mua vastaan, niin mun vain oli pakko ostaa tää, jotenkin niin suloinen. 

DSC_0091m

Mulle on vissiin iskenyt joku kamala kellokuume, sillä oon ostanut niin paljon kelloja viimeaikoina. Tämä ihana valkoinen kello kultaisine yksityiskohtineen lähti mun mukaan Ur&Pennistä vain 15€ hintaan, joten en malttanut tätä sinne jättää! Kultaisilla koruilla jatketaan edelleen ja tällä kertaa Glitteristä lähti osta 3 maksa 2 tilaisuutta hyödyntäen kaksi rannekorua sekä tuollainen ihana kaksiosainen kaulakoru. Tuo kuvassa ylempänä näkyvä rannekoru maksoi muistaakseni 9,95€ ja alempi myös saman verran. Kaulakorulla hintaa taisi olla 11,95€ jos vielä oikein muistan, hah :-D

DSC_0082m

Ja koska kesä ja Malta odottaa, niin pitihän sitä ostaa taas uudet biksut, jotta rannalla olisi kiva olla. Olihan mun ihan pakko ostaa tälläiset kukkakuvioiset bikinit, sillä vastaavia multa ei löydy, ja noi oli niin ihanat päällä! Vaikka hinta mun mielestä olikin aika kova, sillä löysin noi H&M:stä, niin oli mun pakko kiikuttaa ne kassan kautta kotia kohti! Hintaa yläosalla oli 18€ ja alaosalla 10€. Kuvassa näkyvät aurinkolasit löysin puolestaa GinaTricotista ja hintaa noilla ihanuuksilla oli 7,95€.

DSC_0112mjablur

Ja jottei jalat palelisi, niin pitihän mun kotiuttaa Cubuksesta tuollaiset söpöt balleriina pehmosukat. Nyt kelpaa pitää lämpösukkia jalassa, kun on noin super ihanat värit ja jalatkin kiittää kun sukat on niin pehmoiset vaikka onkin käyneet jo monenmonta kertaa pesussa! Hintaa tälläisiltä löytyi 6,95€/pari. Onko siellä toisia, jotka käyttävät vuodenajoista riippumatta lämpösukkia iltaisin kotona aina?

DSC_0102m

Tämä paita onkin vilahtanut jo tässä postauksessa, mun mielestä jotenkin niin super yksinkertainen ja tyylikäs. Mä en itse jotenkaan osaa käyttää Off soulder paitoja, joten tämä on vähän samantyylinen versio, mutta pysyy kuitenkin niin hyvin päällä kun on pienet olkaimet hartioille. Tämä ihanuus löytyi BikBokista ja hintaa taisi olla 17,95€. Tästä tulikin suoraan mun yksi kesän lempparipaita, ja tätä taidetaankin nähdä monestikkin mun päällä!

DSC_0083m

Shortseja mun täytyi alunperin kotiuttaa vain yhdet, mutta koska löysin kerrankin niin monet istuvat ja ihanat shortsit, niin olihan niistä pakko kotiuttaa jokaiset. Nuo vaaleimmat shortsit ovat hieman sellaiset Leviksen tyyliset, eli todella korkeavyötäröiset ja istuu myös hieman samalla tyylillä. Ne löytyi Gina Tricotista hintaan 29,95€. Tuollaisia olin jo viimekesästä asti etsinyt, ja kerrankin nappasin sellaiset itselleni! Nuo koko mustat shortsit löysin BikBokista myös 29,95€ hintaan. Niistä ei mitään sen kummempaa sanottavaa ole, muutakuin että istuu ihan täydellisesti jalkaan ja on niin  ihanat jalassa! Ja viimeiseksi jää nuo kuviolliset shortsit, jotka löysin H&Mstä 8€ hintaan. Noi sopii mun mielestä ihanan hyvin esimerkiksi kotishortseiksi tai vaikka rannalle mukaan. Kangas on ihanan viileää sekä pehmeää, joten niillä on kiva siellä Maltallakin vaikka oleskella vain siellä hotellihuoneessa!

DSC_0105m

Nämä kummatkin Crop-malliset topit löysin Ginatricotista, hintaa kummallakin oli 10-12€ väliltä. Keväämmällä olin katsonut noita kumpaakin, mutta jättänyt kauppaan odottelemaan lämpimämpiä kelejä. Näiden kanssa kävi vielä tuuri, sillä pitkän kiertelyn jälkeen löysin vielä omaa kokoa eri Ginoista ja sain ne kuitenkin kotiutettua kotiin asti! Nämä tulevat olemaan varmasti myös kesän lemppari paitoja!

DSC_0108m

Ja vielä ihan viimeiseksi esiteltäväksi jäi tämä Gina Tricotin musta trenssitakki. Toi kangas on todella ihanaa laskeutuvaa kangasta. Tämän takin kanssa kyllä kävi kerrankin tuuri, kun löysin vielä omaa kokoa. Tämä takki maksoi 44,95€. Kuva on hieman huono, mutta seuraavassa asupostauksessa taitaakin vilahtaa tämä takki ;)

Mun piti tehdä teille Maltan matkan ajaksi joka viikolle valmiiksi vähintään yksi postaus, mutta asiaa nyt hidastaakin se, että kamerani meni huoltoon.. Katsotaan siis miten niiden käy, mutta matkan ajalta on luultavimmin tulossa myös postausta, sillä konekin reissaa etelän ihanaan lämpöön! Eli älkäähän ihmetelkä jos blogissa tuleekin joku ihan kammottava hiljaisuus yhtäkkiä, elossa ollaan. Mulle voi pistää myös tulemaan erilaisia postaustoiveita, joita voisin toteutella esimerkiksi sieltä Maltalta, joten laittakaahan niitä tuonne kommenttiboksiin!

10 kommenttia:

  1. Niin ihania vaatteita! ♥ mistä oot ostanu noi baby skin tuotteet? :) kiinnostais itteeki kokeilla niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤️ Ostin noi Citymarketista! Suosittelen kyl oikeesti kokeilemaan noita, ne on nii hyviä ja kaiken sen hehkutuksen arvosia :)

      Poista
  2. Tosi ihanii vaatteita :) Söpöi noi sukat, onks nois liukuestepohja vai muistanko ihan väärin? :)
    Täällä toinen pehmosukkien ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitos ihan hirmuisesti :-) Juu noista sukista löytyy liukuesteet, ihan hyvä mulle ku oon sellanen turvelo :-D Jee, en siis ole ihan ainoo!

      Poista
    2. Et todellakaan ole ainoa :) Itse asiassa itelläkin taitaa olla jotkut liukueseelliset :D Onko sulla myös muita jarrusukkia kuin noi? :)

      Poista
    3. Haha kiva kuulla! :) Ei multa muita taida kyllä löytyä, noi oli vain niin nätit että oli pakko ostaa!

      Poista
  3. Toi valkoinen toppi on tosi kiva!

    http://joannabelieve.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, mäkin tykkään itse siitä tosi paljon :-)

      Poista