Navigation bar

26. toukokuuta 2015

Poikaystävän sanoin

Multa pyydettiin postausehdotuksissa fakta -postausta, ja mulla ei itsellä yksinkertaisesti pyörinyt mitään erityisen hyviä faktoja päässä, joten ajattelin toteuttaa tämän tällein hieman eritavalla. Jaakko saa siis kertoa musta ihan mitä tahansa faktoja kymmenisen kappaletta - ja pahinta tässä on se, että mä en voi vaikuttaa näihin millään tavoilla! 

Nyt siis luovutan koneen Jaakon osaaviin käsiin, ja hän saa siis kertoa teille musta kymmenen faktaa.

1. Mira saa tahtonsa läpi joskus "mököttämällä", eli se tekee sellaisen tietyn ilmeen ja pitää sitä niin kauan, kunnes luovutan.

2. Mira haluaa neuvoa aika paljon kun ajan autoa ja pitää myös auton penkistä kiinni jos häntä "pelottaa". Esimerkiksi jos ajan mutkaan kovaa.

3. Mira häplii mun korvia aika paljon koska ne on kuulemma tosi pehmeät ja kivat.

DSC_0304

4. Miran on tarkka esim miten joku esine on paikallaan, koska miesten logiikalla ei kuulemma pärjää tälläisissä jutuissa..

5. Mira tykkää kutittaa mua aina, koska olen kuulemma niin helppo kohde siihen ja jos kutitan takaisin niin äänen sävy muuttuu heti sellaiseksi ärtyneemmäksi :-D

6. Jos hidastelen niin Mira hoputtaa mua, mutta jos mä hoputan niin Mira sanoo esim "ei meillä ole kiire" vaikka yleensä meillä sattuu olemaan kiire. Naiset..

7. Jos ostan jonkun vaatteen mistäMira ei tykkää niin saan kyllä kuulla siitä ostoksesta useasti.

DSC_0306

8. Joskus kun tehdään ruokaa niin Mira pakottaa mut tekemään ja huomaa vähän ajan päästä, että siitä ei tule mitään.

9. Mira sai mut innostumaan crossilla ajamisesta vaikka kuinka vänkäsin vastaan ja hän sai myös mut taluttamaan hevosta sillonkun niillä vielä se oli. Mira keksii aina keinot suostuteltua mut melkein kaikkeen. 

10. Mira on saanut musta ujouden pois ja uskallan olla oma itseni kaikkialla, Mira on ihana ja rakastava tyttöystävä kenen kanssa haluan olla loppuun saakka

DSC_0317

Siinä oli sitten niitä Jaakon kirjoittamia faktoja musta, ja mitä nyt noita äkkiseltään tuosta luin, niin joka kohdasta löysin itseni! Apua, pitäis varmaan vähän hillitä itteäni, kun tuntuu että neuvon aina kaikessa, vaikka tosiasiassa en tiiäkkään kaikkea, haha :D Entäs löysittekös te itsenne jostakin kohtaa, vai oonko ainoa outo joka on tälläinen?

8 kommenttia:

 1. lempparipari ❤ jaakko taluttamassa flamingoa muistan kyllä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aww ihana sinä! Haha, unohin jo et säkin olit sillon mukana siellä, haha :-D Se oli kyllä ehkä parasta ikinä!

   Poista
 2. Heh, olipas hauska postaus! :) Tuo kohta 5. on niiiiin meidänkin jokailtainen juttu!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit ihana kuulla että tästä tykättiin! :) Ja aika hauskaa, että muiltakin löytyy näitä samoja juttuja! Eli en oo ainoo höperö :-D

   Poista
 3. Ihanasti toteutettu postaus :) ootte kyl niin söpöjä!

  VastaaPoista
 4. Eikä! Meillä samat 1, 2, 4 ja 5 :-DDD tää oli kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää ihana kuulla! :-D Niin hauska huomata, että muutkin voi samaistua tälläisiin vähän hölmöihin tapoihin! Ja kiitos sulle tosi paljon :)

   Poista