Navigation bar

6. toukokuuta 2015

Summer Bucket List!

Ajattelin toteutella teille tälläisen postauksen, kun näitä näyttää monella olevan heidän blogeissaan. Ja tottakai näitä on sitten kesän jälkeen en edes halua kuvitella aikaa niin pitkälle.. hauska katsoa, mitä kaikkea sitä tulikaan tehtyä! :) Muutama näistä on ollut mun haavena jo pitkän tovin, muttei koskaan ole tullut tehtyä, joten ehkä tämä Kesä 2015 voisi muuttaa asian! 

Eli siis, kesällä 2015 tahtoisin...

... Nauttia ihania päiviä rannoilla ja kuunnella juuri sillä hetkellä parhaiten osuvia biisejä - matkakaiuttimen kera. 

... Grillata erilaisia herkkuja nuotiolla, kuten vaahtokarkkeja ja paprikaa, nam. Tuli ihan vesikielelle ajatellessa kaikkia näitä ihania herkkuruokia.. 

kiinalainenruoka3

... Viettää rentoja kotipäiviä ottaen terassilla aurinkoa ja nauttia kesän tuomista herkuista - tuoreet suomalaiset mansikat ja mustikan kruunaavat lämpimimmänkin päivän! 

... Pitää kielimatkalla hauskaa ja olla avoin - ennen kaikkea tahtoisin tutustua siellä uusiin ihmisiin ja saada varmuutta englannin kielen kanssa. Unohtamatta tietenkään shoppailua ;) 

... Hypätä yhdessä jonkun kaverin kanssa Benji -hypyn, ja samalla voittaa muutama pelko. Tätä oon aina tahtonut kokeilla, mutta se on vain jäänyt.. 

... Viettää Jaakon kanssa mahdollisimman paljon aikaa ja ajaa autolla/pyörillä auringonlaskuun saakka pienillä teillä, jotenkin mun mielestä niin romanttista. 

... Nauttia kesästä säästä riippumatta ja valvoa myöhään aamuyöhön asti katsoen samalla Netflixiä ja syöden ihania ruokia. 

... Telttailla parhaassa seurassa ja höpöttää siellä aamuun asti kaikkea maan ja taivaan väliltä - tietysti herkkujen kera! 

kiinalainenruoka2

... Löytää rytmi lenkkeilyyn ja käydä lenkeillä auringon noustessa sekä laskiessa. 

... Panostaa bloggaamiseen ja napsia kuvia tännekkin kaikista ikimuistoisista hetkistä jakaen teillekin sitä ihanaa kesätunnelmaa! 

... Festarit, eli toisin sanoen Weekendiin meneminen rakkaan kanssa! Vihdoinkin sain Jaakon innostumaan festareista ja hän lähtee mukaan. 

...  Treenata kesällä samaan malliin kuin nyt, mutta mieluusti ulkona ;) Eli jos teiltä löytyy vinkkejä treenaamiseen ulkona, niin kertokaahan ihmeessä :) 

... Ostaa vain sellaisia juttuja joita oikeasti tarvitsee ja panostaa enemmän laatuun kuin määrään. Eli toisin sanoen välttelen Maltallakin torikamaa ja ostan mielummin laadukkaammista liikkeistä ;)

... Elää täysillä joka hetkessä ja nauttia ihanista päivistä joita saa viettää! 

... Säästää rahaa seuraavaan ulkomaan matkaan ja kaikkiin ihaniin juttuihin, joita todella tarvitsen. Näitä on mm. uusi lompakko ja pikkulaukku. 

kiinalainenruoka1

... Viettää mökkipäivä kaverin mökillä ja rentoutua siellä.

... Käydä ruotsissa tai virossa ja shoppailla siellä kunnolla tuhlaten rahaaa jota mä todella toivon jäävän sieltä Maltalta.. mutta kuitenkin ostaa vain tarpeellisia ja fiksuja ostoksia! 

... Käydä extemporena jossain paikassa, jossa en koskaan aikasemmin ole käynyt. Tälläisiä voisi olla jotkut ihanat pienet kunnat tai vastaavat.

... Kierrellä kirppareita ja yrittää tehdä sieltä hyviä löytöjä jos jollain vinkkejä, mistä pk-seudulla löytyy parhaimpia löytöjä niin vinkkailkaa.. Oon epätoivonen.  ja riemuita niistä. 

... Viimeinen, eli nauttia kesästä ja antaa elämän mennä täysillä eteenpäin. Jos jotain tekee mieli tehdä, niin se on sitten pakko toteuttaa! Eli ei turhaa estelyita, vaan oman idean mukaan vaan. 

Tätä listaa olisi voinut jatkaa vaikka millä mitalla eteenpäin, eikä lopettaa tuohon, mutta epäilen, että tossa on kaikki tärkeimmät. Löytyikö listasta teidän kesään myös liittyviä juttuja? :)  

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyl niin hyvältä, ihan kesänen fiilis tuli lukiessa! Itellä listan kärjessä ainakin hetkessä eläminen, hauskan pitäminen ja auringosta nauttiiminen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia sulle! :) Ihania ja pieniä odotuksia sullakin on, täällä ilmottautuu toinen jolla ihan samat ja "tärkeimmät" odotukset koko kesästä! :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kyllä tosi kivalta sun kesä, tästä sai kivan inspiksen ja fiilistelyn kesää kohti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että tää postaus on tuonut inspiraatiota ja fiilistä kesää kohti! Onneksi ei enää kauaa, niin kesäkuu alkaa ja silloin mullakin virallisesti kesä! <3

      Poista
  4. ja mä oon sit varannu loppukesästä monta päivää sunkanssas!!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, toi oli kyllä hyvä idis! <3 Täällä mä jo oottelenki että saavut takasin suomeen ;)

      Poista
  5. Oi nami mitä kuvia! :-) Ihanaa kun kesä tulee, sitä on kyllä odotettu :-) <3... Niin kylmä ja pimeä talvi ja syksy takana. Mun kesän koho kohta on ehdottomasti se kun lähden kaliforniaan kuukaudeksi! Jos sua kiinnostaa seurata mun matkaa niin tsekkaa mun blogi :-) <3

    Ihanaa kesänodottelua!<3
    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mäkin ootin kesää ihan hirveesti, ja sain sentään väriäkin pintaan kolmenviikon maltan matkalta hieman ;-) Täytyy käydä kurkkaamassa toi blogi, oon aina halunnut matkustaa Kaliforniaan!

      Poista