Navigation bar

23. elokuuta 2015

#GIVEAWAY!

Jeee, vihdoin saan kertoa teille virallisesti tästä ylläristä, josta viime postauksessa mainitsinkin! Eli sain To Die For Swimweariltä teille yhdet bikinit arvottavaksi Instagramin puolella, jeiij! Olen itse yleensä todella kriittinen juuri näiden yhteistyöjuttujen kanssa sillä tahdon, että ne ovat juuri sellaisia joita voisin itse käyttää ja sopivat samalla myös tänne blogin/Instagramin aihealueeseen. Pidemmittä puheitta tästä alkaakin elämäni ensimmäinen yhteistyö, ja toivonkin, että mahdollisimman moni osallistuisi, niin saataisiin useamminkin jotain yhtä ihania juttuja teille arvottavaksi!

DSC_0012mpieni

Säännöt ovatkin erittäin helpot, nopeat sekä vaivattomat! Kilpailu on käynnissä Instagramin puolella, joten ensin sun täytyy mennä mun profiiliin instagramissa, joka löytyy nimellä @miraaq. Kuvan alapuolella on vielä tarkemmat ohjeet osallistumiseen, joten muuta en voikkaan täällä blogin puolella toivottaa kuin erityisen paljon onnea teille kaikille osallistujille! <3 Voittaja arvotaan kahden päivän kuluttua!

2 kommenttia:

  1. Tuollahan oli vaikka ja mitä kivoja biksuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, oon ite ihan hullaantunut noihin!! Niin ihania ja tyttömäisiä, vaikka yleensä tuollaiset narubiksut ei nappaa niin noi kyllä nappaa sitten niidenkin edestä! :-D

      Poista