Navigation bar

17. syyskuuta 2015

Inspiraatiota syyspukeutumiseen

Ihanaa Torstaita kaikille! Ennen viikonlopun alkua joka itseasiassa alkoikin mulla tänään.. ajattelin koota tällaista postausta teille, jonka oonkin toteuttanut kerran aikaisemmin - nimittäin viime keväänä! Tuon postauksen voitkin kurkistaa suoraan tästä linkistä. Ainakin sillon tällainen postaus sai suosiota, joten ajattelin toteuttaa sen nytkin! Itse oon ainakin saanut ihan hurjan paljon ideoita samantyyppisistä postauksista tulevaan syyspukeutumiseen ja tätä kautta toivon, että jaan tätä samaa iloa myös teillekkin :)


Viileisiin syyspäiviin

 1. Viileisiin syyspäiviin
Neuleet ja lämpimät takit sekä huivit on niin ihana pukea päälle syksyn ensimmäisille viileille päiville! Tän syksyn trendiväreinä kaupoissa oonkin huomannut tummanpunaisen sekä armeijanvihreän sävyt, ja ne ainakin näyttää mun mielestä super kivoilta vaatteissa. Näiden kaveriksi tarvitsisinkin ihanan ruskean laukun - se saakin jäädä mun ainoaksi isoksi ostokseksi tälle syksylle. Monesti oonkin käynyt Stockalla ihailemassa muutamia laukkuja ja toivottavasti yhden niistä pääsisinkin kotiuttamaan itselleni mahdollisimman pian ;)


Kahville
2. Kahville
Vaikka mä en itse varsinaisesti kahvia juo ne epäterveellisemmät vaihtoehdot, kuten frappet menee, niin silti mun mielestä on ihan älyttömän kiva etenkin näin syksyisin käydä kavereiden kanssa kahviloissa. Kahville mä en itse yleensä sen kummempia tarvitse, niin tuollainen Michael Korsin mini clutch olisi niin super näppärä tälläiseen käyttötarkoitukseen! Oon myös ettinyt tuollaista karvaliivia lähes joka puolelta - tuloksetta.. Joten jos siellä ruudun toisella puolella on joku, joka tietää mistä tuollaisia ihania karvaliivejä löytyy, niin kommenttiboksiin saa laittaa vihiä!
Espritmainos
 3. Salille / Urheiluun
Syksyn tullessa myös salilla käyminen on alkanut kuulua viikkorutiineihin ja mistäs muualtakaan saa parempaa inspiraatiota kuin ihanista salivaatteista! Tänä syksynä oon alkanut suosimaan enemmän salille hiukan tummempaa pukeutumista - poikkeuksena ihanan kuviolliset salihousut. Mulle ihan uutena yllärinä tuli Espritin ihanan näköiset salivaatteet. Oon pitkään etsinyt juuri tuollaista pinkkiä juoksupaitaa sekä jotain perusmustia salihousuja - kuitenkin eroten hieman muista! Selatessani Espritin nettisivuja huomasin, että sieltä oikeastikin löytyi juuri sellaiset salipöksyt, joita oon etsinyt, niin tavalliset, mutta kuitenkin erikoiset, nimittäin tuo leopardikuosi sopii ihan hirmu hyvin noihin vai mitä? Nyt vain enään pitäisi pistää kumpikin tilaukseen ja syksyn treenit olisikin aika taas aloittaa suuremmalla motivaatiolla!
Kouluun
4. Kouluun / Töihin
Kouluun yleensä tykkään valita vaatteita, mutta kun asukriisi iskee, niin musta tuntuu ettei mikään oo sopiva! Ja sitä varten mä tän teinkin, tahtoisin niin kovasti jonkun tälläisen luottoasun tälle syksylle, joka olisi aina yhtä ihanaa pukea päälle - säässä kuin säässä. Oon myös huomannut, että oon alkanut suosia lenkkareita ihan hurjan paljon enemmän kuin tennareita. Ainakin mun jalat kiittää tästä, haha :-D  Onko siellä muita, jotka löytävät aina joka vuoden aikaan jonkun tietyn asun, joka tuntuu jopa niinä pahimpinakin asukriisipäivinä yhtä ihanalta?

Nämä kaikki asut kyllä pääs ihan kertaheitolla mun suosioon, ja samallahan tää toimi vähän niinkuin mun syksyn ostoslistana! Nyt täytyy vaan koittaa metsästää kissojen ja koirien kanssa viimeisetkin vaatteet, jotka ei oo vielä osunut ainakaan mun kohdalle! Löysittekö te omia suosikkeja näistä asukokonaisuuksista? :-) Olisi ihana kuulla teidän mielipide näistä asuista!
Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Miten noi siveltimet kuuluu asuun? Kuuluuko kantaa kädessä vai miten? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä kysymys! :-D Pistin ne lähinnä vaan täyttämään tyhjää tilaa, ettei jää sellaisia aukkoja tuonne.

   Poista
 2. Ihania asuja, eniten mua olisi tuo "kahville" -asu tai urheilu! Ja mä en tiennyt myöskään Espritin urheiluvalikoimasta, ja kävin tsekkaamassa ja kivalta näyttää (: T. Inna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Inna sinulle! :) Mäkin yllätyin Espritin ihanista urheiluvaatteista, jotenkin niin erilaisia!

   Poista
 3. Treenihousuja ei koskaan ole liikaa! T: noin 20 treenihousut kaapissa (melkein kaikki käytössä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaankaan voi olla liikaa, mullakin varmaan saman verran ja silti tarvisi uusia :-D Aina löytyy jotain, jota ei vielä itseltä löydy ;)

   Poista