Navigation bar

26. syyskuuta 2015

Throwback Kosille!

Heippa kaikki ihanaiset siellä ruudun toisen puolen! Matkasta on kulunut jo muutama viikko ja nyt sain vihdoinkin tuon teille lupaaman videon aikaseksi. Videon lisäksi matkasta löytyy muutamia erillisiä postauksia, jotka löydät täältä ja täältä, joten niistä löytyykin enemmän tuosta itse matkasta juttua. Tähän postaukseen sen kummempia jaarittelematta ajattelin vain jakaa tuon videon.


Jos video ei jostain syystä näy, niin TÄSTÄ suora linkki Youtubeen.
Matka oli siis erittäin ihana ja muistorikas kokemus! Se oli mun ja poikaystäväni ensimmäinen yhteinen lomamatka ulkomailla ja kyllä ihan mieluusti toisenkin kerran lähden hänen kanssaan reissailemaan kunhan vain kummankin aikataulut sallivat! Olisi muuten ihan super kiva kuulla niin RISUJA että RUUSUJA ensimmäisestä mun tekemästä lomavideosta, joten kommenttikenttä on teidän. Ja sen pidemmittä puheitta ajattelinkin palailla ensiviikon puolella taas kirjoittelemaan hiukan hiusjuttuja, joten ensikertaan

6 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanan näköistä tuolla onkaan! Itselläni tuonne matka odottaa jo kahden viikon kuluttua ja videosta saatoin huomat pakolaisia? niin oliko niitä paljon ja häiritsikö ne teitä? :) Kiitoksia jo etukäteen vastauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, paikkana Kos oli kyllä ihana :) Vitsit kuinka ihanaa, hyvää matkaa sullekkin! Ja juu niitä pakolaisia oli kyllä ihan valitettavan paljon, mutta ainakaan silloin niistä ei suoranaista haittaa ollut! :)

      Poista
  2. Ei vitsit kuin kiva video!❤ matkakuume sen kun kasvaa täs.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos paljon! ❤️ Mullaki taas kerran kauhee matkakuume.. :-D

      Poista
  3. Tosi ihana video, lisää näitä jatkossakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tälläsistä postauksista tykätään, mielellään siis myös jatkossakin toteutan tällaisen teille :-)

      Poista