Navigation bar

4. toukokuuta 2016

Couple of new sneakers

Miramarian-nike-new-sneakers-2

Miramarian-nike-new-sneakers-3

Miramarian-nike-new-sneakers-1

Miramarian-nike-new-sneakers-4

Pitkästä aikaa ajattelin tehdä teille pienimuotoisen ostosten esittelyn, nimittäin mulla on ihan muutaman viikon sisään tarttunut kahdet uudet kengät mukaan, toiset kerkesikin vilahtaa edellisessä asupostauksessa täällä. Valkoset Nike Tanjun -kengät on mun ihan lempparit, vaikkei väri ehkä olekkaan aina se mitä mainioin, nimittäin tälläkin hetkellä ne odottelee omaa pesuvuoroaan, kun pistin ne jalkaan vesisateilla ja kurakeleillä :-D Hinta ei kyllä päätä huimannut, nimittäin löysin ne XXL:n verkkokaupasta alennettuun hintaan vain 30€. Noi tummemmat Nike Dual Fushion 2 -kengät löysin myöskin tarjouksesta ja niille jäi alennusten jälkeen hintaa vain vähän alle 40€. Olin jo pitemmän aikaa etsinyt uusia salikenkiä ja nyt kun tuli hommattua uudelle salille korttikin, niin tuli pakottava himo ostaa uudet kengät. Eipä voinut noidenkaan tarjous tulla parempaan aikaan, haha :-D Ne ei ole omasta mielestäni välttämättä niin hirmuisen nätit, mutta sitäkin paremmat jalassa ja se jos mikä on itselleni tärkeää! Tälläisiä kenkä uutukaisuuksia on siis tullut napattua alennuksista mukaan, miltäs tälläiset popot näyttää teidän  silmään?

10 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Kelpuuttaisin molemmat myös itelleni ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos paljon Mari! <3 Mäkin tykkään kyllä molemmista!

      Poista
  2. Valkoinen on niin arka väri! Niken lesti ei passaa meikälle yhtään niin ei tule edes katsottua ko. merkin kenkiä. Jos valkoiset pysyisi valkoisena niin kelpuuttaisin itselle sellaiset heti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se aina on, ettei kaikki kengät sovi kaikille! Itselleni sopii oikeastaan lähes kaikki Niken mallit, joten voin huoletta shoppailla kenkiä edullisemmin netistäkin :) Valkoisiin kenkiin kävin ostamassa sellaista pesusuihketta, jolla niistä saa aina hetkessä taas valkoiset ;-)

      Poista
  3. Oooh mitä kenkiä, tosi ihania <3 Pitäisi itsekkin löytää jotkut kivat uudet treenikengät :-)

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Janica! <3 Uudet treenikengät tuo kyllä huimasti motivaatiota!

      Poista
  4. Multa löytyy myös noi valkoiset Niket ja ne on ollut aivan huiput! <3

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkin oon tykännyt niistä! Kiitoksia kommentista Viivi <3

      Poista
  5. Nuo valkoiset ova todella upeat! Oot saanut tosi halvalla noi molemmat :O. Pitääkin alkaa vähän seurailemaan noita XXL:n alennusmyyntejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti seurailla, etenkin supersunnuntai alet on oikeasti isoja, joista juurikin noi valkoiset löytyi :-D Kiitos kommentistasi <3

      Poista