Navigation bar

23. marraskuuta 2014

Joululahjatoiveitani♥

Heippa! Ajattelin tulla tekemään tämän blogin ensimmäisen jouluaiheisen postauksen tänne. Ajattelin esitellä teille joululahja toiveitani, joita en todellakaan kaikkea saa, mutta eikös aina saa toivoa ;) Kokosin kollaasiin kaikki tarpeellisimmat jutut, joita tällä hetkellä tarvitsisin.

Joululahjatoiveet

1. Talvikenkiä mulla ei vielä varsinaisesti ole, joten Uggit sekä Timberlandit olisivat ihan must have -juttuja. Kummatkin kengät aion hankkia viimeistään joulun jälkeen, jos en saa niitä joululahjana :) 

2. Muhun on myös iskenyt joku sisustuskärpänen ja olen ihan yli rakastunut kaikkiin Lexingtonin juttuihin. Mulla on jo kaksi tuollaista lexingtonin mukia, mutta niitä toivoisin vielä lisää, jotta sitten kun kotoa pääsen muuttamaan, mulla olisi juuri sellaiset kahvimukit joista todella pidän! Tyynynpäällinen sekä tuo lämpimän oloinen viltti toisi huoneeni sisustukseen sellaista pientä kivaa, joten siksi valitsin myös nekin tuohon kollaasiin. Ja pannulappuja sekä -hanskoja tarvitsee kuitenkin, joten miksi nekin ei voisi olla siistit ja sopia sisustukseen jollaisesta pidän :)

3. Täksi talveksi toivoisin myös uutta lämmintä talvitakkia, kun samanlainen edellinen takki hajosi kuukausi sitten. Sen kaveriksi tahtoisin tuollaisen Burberry kuvioisen huivin, jotenkin vain niin rakastan tuota kuviota, entiedä miksi! Ja jotta sormillakin olisi lämmin, niin jotkut ihanat lapaset olisivat aivan mahtavat! Nuo Uggin 'lapaset' olisivat niin täydellisen lämpimät!Ja tärkeintähän tietenkin, että puhelimella on aina lämmin, ettei akku lopu, niin tuo söpö Uggin kännykkä pussukka olisi siihen käyttöön aikasta ihana!

4. Mulla on viimeksi ollut ihan pienenä jonkunlainen saunatakki, jonka vuoksi haluaisin tänä vuonna lahjaksi tuollaisen pehmeän ja pörröisen aamutakin, johon olisi aina niin ihana kääriytyä viikonloppuisin ja olla kaikessa rauhassa! 

5. Uusi tietokonekkin tulisi todella tarpeeseen ja olen kuullut paljon hyvää MacBookeista, joten sellainen olisi ihan mahtava. Kuitenkaan tuota en usko saavani joululahjaksi sen kalliin hintansa puolesta ja myös siksi, että iskä ei pidä Applesta.. joten olen alkanutkin itse säästämään tuohon rahaa! Nuo ovat niin näppärän kokoisia ja niin ihanan näköisiäkin, että pakko saada! 

6. Michael Korsin Jet Set Travel Tote on ollut pitkään jo mun ostoslistalla, mutta olen aina jotenkin vain vältellyt sen ostamista kovan hintansa vuoksi.. Tämän takia tahtoisin sellaisen joululahjaksi, ja se tulisi tällä hetkellä todella tarpeen, kun en omista mitään sopivan kokoista ja ehjää laukkua kouluun! Vaikka monella tuo laukku onkin, niin silti tahtoisin myös kotiuttaa kyseisen laukun itselleni! 

7. Vielä viimeiseksi, mutta ei tietenkään vähäisimmäksi tahtoisin Sensain ripsarin, koska olen todennut sen todella hyväksi! Paras puoli siinä on juuri se, että se lähtee irtoamaan vasta hieman kädenlämpöä lämpimämmällä vedellä eikä tämän vuoksi valu pitkin naamaa jos hieman sataa vettä. Myös eri vaatekauppoihin olevat lahjakortit ovat aina kivoja, koska silloin voi ostaa kaupasta itse niitä juttuja mitä haluaa! 

Löytyikö minun joululahjatoiveitteni joukosta mitään sellaista, jota sinäkin toivoisit jouluna saavan? Entä mitäs piditte tälläisestä hieman joulusemmasta postauksesta? :)

4 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania joulutoiveita sinulla on (: Itse pidin paljon noista lahjoista ja voisin ihan hyvin löytää omista paketeistanikin samantapaisia juttuja! Hyvää joulun odotusta sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Kiva että löysit joukosta myös sulle mieluisia juttuja :) Hyvää joulun odotusta sinnekkin! ♥️

      Poista