Navigation bar

1. joulukuuta 2014

Joululahjaideoita!

1. Luukku

Ajateltiin Ellan kanssa tehdä nyt teille kaikille ihanille lukijoille Joulukalenteri, jota pyrimme tekemään jokapäivä, mutta välillä kuitenkin saattaa tulla kaksi luukkua yhdellä kerralla! Mutta nyt pidemmittä puheitta Ensimmäisestä luukusta ajattelin tehdä heti jouluaiheisen, eli antaa vielä niille vinkin, jotka eivät ole hankkineet vielä joululahjoja kavereille, poikaystävälle tai sukulaisille.


Mielestäni Äidille on aina niin ihanaa hankkia joululahjoja, koska hän kerää tiettyä astiastoa, joita mulla ja siskollani on tapana ostaa lisää aina, kun on joulu! Kuitenkaan, jos mitään tuollaista tiettyä juttua ei ole, niin laitoin tuohon muutaman vinkin, joista varmaan monen äiti voisi pitää! 

1. Ihania sisustusjuttuja löytyy paljon, joista ainakin minun äitini tykkää! Kaikki laadukkaat sisustusjutut kuitenkin arkena jää ostamatta varmastikkin niiden kalliiden hintojen vuoksi, niin jouluna voit piristää äitiäsi ostamalla hänelle jonkunlaisen sisustusjutun, josta hän pitää!

2. Kauneusjutut voivat myös olla lisäpiristys arkeen, eli jos äidilläsi on esimerkiksi joku lempi huulipuna, niin mieti, voisitko ostaa hänelle uuden samanlaisen? Jos sitä ei tarvia, niin aina joku päivää piristävä meikkipussi voisi olla oiva valinta!

3. Jotta äitisi ihanan rauhalliset viikonloppuaamut sujuisivat ihanissa merkeissä, aamutossut tai jopa aamutakki voisi edes auttaa sitä! Eli siis mieti, onko äitilläsi millainen aamutakki, vai onko ollenkaan ja lähde kaupoille! Näitä saa erittäin halvalla, mutta jos hieman laadukkaampiin tuotteisiin haluaa mennä, niin niitä löytyy myös kalliimmallakin!


Mun mielestä iskälle oli kaikkein vaikein valita näitä joululahjaideoita, mutta sain kuitenkin koottua erilaisia pieniä juttuja! 

1. Yleensä kaikki sukat, boxerit sun muut ovat todella tarpeellisia, ja niitäkin saa niin paljon erilaisia, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin! Myös t-paidat ja miksei jopa lämpimämät college-paidat olisi hyvä valinta, ainakin mun iskä tykkää! 

2. Sama kuin äidin joululahjavinkeistäkin löytyy oli tuollainen aamutakki, johon on varmasti myös iskänkin ihana kääriytyä viikonloppuaamuisin! Nämä aamutakit ovat sinänsä kivoja, kun niitä löytyy niin paljon eri materiaaleista, joten on ainakin paljon valinnan varaa ;)

3. Ja loppuun ajattelin, että ihan perus deodorantti ja hajuvesi voi myös olla kiva idea, jos ei muuta keksi! Näitäkin löytyy paljon erihintaluokkaan, ja löytää näin joulun alla kivoissa lahjapakkauksissa olevia juttuja, jotka yleensä niin ostettuina säästää lompakostasi vähintään muutaman euron, verrattuna erikseen ostettuihin tuotteisiin!


Tämä oli myös hieman vaikea, koska ei ole helppoa mistä muut pojat pitäisivät, kun Jaakolle musta tuntuu kelpaavan lähes kaikki!

1. Vaatteet, boxerit, sukat, pipo, lapaset... Näitä on ihan loputtomiin! Jos vain tiedät lahjansaajan tyylin, niin tämä on helppo isku sinulle. Ainakin itse tykkään käydä aina pyörimässä miesten vaateosastoilla ja katsomassa, millaisen paidan tai muun voisin Jaakolle ostaa! 

2. Kuulokkeet ovat varmaan melko hyvä valinta monelle, ellei sitten omista juuri upouusia kuulokkeita. Kuulokkeetkin ovat hyvä idea, koska niitä saa todella eri hintaluokkaa sekä mallia olevia, joten jokaiselle löytyy jotakin!

3. Tuo joulupakkaus on myös hyvä idea mun mielestä, koska ne tulevat ainakin käyttöön, jos osaa ostaa lahjan saajaa miellyttävän tuoksun! 


Tajusin näin jälkeen päin, että tein tämän kavereille olevan osion pelkille tytöille oikeastaan, mutta ylemmästä poikaystävälle/veljelle tarkoitetusta löytyy mielestäni juttuja, joita voi ostaa kaveripojille. 

1. Tytöille on ihana mun mielestä valita kaikkea, mutta erilaiset kauneudenhoitojutut ovat varmasti suosittuja! Essie-kunsilakka, EOS-huulirasva, Tangle Teezer, huulikiilto, meikkipussi... Näitäkin ihan loputtomiin, mutta miestäni tälläiset ovat todella kivoja, koska esimerkiksi itse en raaski ostaa Essien kynsilakkoja itselleni niiden kovan hinnan vuoksi!

2. Pienet sisustusjutut, kuten hieman laadukkaampi kynttilä, kahvikupit yms. ovat varmasti kivoja, jos kerää jotain sarjaa tai asuu jo omillaan! Kuitenkin itse ainakin pidän hirveästi jo kaikista tuollaisista jutuista, vaikka asun vielä kotona, joten nämä samaiset jutut kuuluu mun joulutoiveisiin!

3. Lahjakortit ovat sitten varma valinta, jos ei oikein mitään osaa ostaa, koska tuolloin voi itse käydä hakemassa ne jutut, joita tarvitsee, eikä tule ns. turhia lahjoja. Kuitenkin itse kannatan enemmän jotain ostettua, enkä niinkään tuota lahjakorttia, koska itse ostettu/tehty ovat paljon persoonallisempia!

Mitäs piditte tälläisestä postauksesta? :)

4 kommenttia:

  1. Tällaiset lahjakollaasit ovat kyllä ihania! Tein juuri oman lahjalistani kollaasin muodossa ja niistä on niin kiva ideoida myös mitä muille laittaisi pakettiin. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin tykkään hirmusesti tehdä noita! :) Samalla saa mieleen aina kaikkea, mitä on kiva antaa toisille ja kun katsoo toisten kollaaseja, niin saa taas vinkkiä itselle, että mitähän sitä mahtaisi ostaa! Käyn kurkkaamassa sunkin blogias sekä kollaasia :)

      Poista
  2. Kivoja lahjaideoita. Mä pidän paljon myös noista lahjapakkauksista ja aamutakista, joten sain vinkin ja taidampi lähteä kauppaan ostamaan sellaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos oli jotain apua tästä sulle! :) Ja kiitos paljon!

      Poista