Navigation bar

9. joulukuuta 2014

Valkoinen pörröneule

9. Luukku

Tässä luukussa palailen taas perus asupostauksen pariin, kun edellisissä postauksissa olenkin tehnyt nyt melko paljon kaikkia erikoispostauksia! Tykkäsin tuosta asusta todella paljon, ja satuin juuri olemaan Jaakolla, joten Jaakko pääsikin napsimaan muutamia asukuvia jälleen kerran.. Mielestäni kuvat eivät onnistuneet kauhean hyvin, mutta koska en ollut tehnyt melko pitkään aikaan tänne asupostausta, niin ajattelin että voisitte tykätä taas välillä näistä hieman tavallisemmistakin postauksista. :) Ideoitakin saa toki laittaa tulemaan, mikäli teiltä niitä löytyy!





Pörröneule - Primark | Farkut - Stradivarius | Kengät - DinSko | Kaulakoru - H&M

Olen täysin rakastunut noihin ihanan pehmeisiin pörröneuleisiin! Ne ovat niin lämpöisiä ja syötävän suloisia. Onko muita, jotka ovat tykästyneet noihin? 

8 kommenttia:

  1. Ihana tuo neule!

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itekkin tykkään siitä kovasti :)

      Poista
  2. Voi vitsi pörröneuleet on kyllä ihania! Mulla itellä on vaaleanpunainen, mutta siinä on taskut ja se on avonainen, vähän enemmän takkimallinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii toi sunkin kuullostaa aivan ihanalta neuleelta! Tykkään niin paljon pörröneuleista ja -neuletakeista! Voisin itsekkin kotiuttaa kuvailemasi neuleen omaan vaatekaappiini :)

      Poista
  3. Hei. Jos korut tai hevoset kiinnostaa, tervetuloa käymään blogissani osoitteessa www.ellikki.fi
    En ole bloggerilainen, joten ei samalla lailla voi liittyä lukijaksi, mutta voit halutessasi tilata RSS-syötteen tai tykätä Facebook-sivusta Ellikki, jos siis haluat pysyä postauksien tasalla. Ennen joulua on tulossa korublogiin vinkki pikakorviksista, jotka on tehty tarroista eikä vaadi edes reikiä korvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täytyy käydä katsomassa kunhan pääsen koneelle! :)

      Poista
  4. Laitoin jo siihen "Tämän hetken ilonaiheet!" postauksen kommentteihin ehdotuksen, mutta et ole ilmeisesti huomannut sitä :-) mutta siis tää on Miralle, tekisitkö huonepostauksen? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, multa on tainut mennä tuo ihan ohi! Olen kuitenkin miettinyt kyseistä postausta, mutta teen sen vasta aikaisintaan viikon päästä, kun ella toteutti samanlaisen postauksen luukussa 10. Mutta kiitoksia paljon ideasta, itse ainakin tykkään katsoa toisten bloggasjien huoneita, joten miksen itsekin voisi toteuttaa!

      Poista