Navigation bar

17. joulukuuta 2014

Gingerbread

17. Luukku

Hui, tänään laskiessani päiviä jouluaattoon, tajusin, että sehän on jo viikon päästä! Mun loma alkaa kuitenkin vasta ensiviikon lauantaina, koska koko viikonloppu meneekin taas töissä, ei sillä että se hirveästi haittaisi mua :) Varsinkaan, kun viikonlopuksi oli luvattu vielä lunta, koska mielestäni joulufiilis tulee siitä lumesta ja kaikista jouluvaloista! 

Tänään sain koko meidän kodin tuoksumaan pipareilta, nimittäin leivoin koko päivän pipareita töiden jälkeen. En kerinnyt valmiita koristeltuja pipareita kuvaamaan, koska siskoni tarvitsi järkkäriäni lainaan. 


Tämä päivä on ollut mielestäni loistava, vaikkei mitään sen kummempia olekkaan tapahtunut. Ehkä yksi syy on se, että sain 3 (paras arvosana) työssäoppimis -jaksoltani, jonka vuoksi onkin kiva päästä ansaitulle joululomalle! Kaiken lisäksi mulla ei ole enään kuin nuo kaksi työpäivää viikonloppuna ja sen jälkeen on työt tehty tältä vuodelta! Loppu vuodesta odotan rauhallista sekä hyvin menevää lomaa, jonka saan viettää taas Jaakon kanssa ♥ 

Mun on tähän loppuun vielä pakko kiittää teitä kaikkia lukijoita, koska teitä on kertynyt nyt 50! Se on mun mielestä jo tosi kiva määrä ja antaa inspistä kirjoittaa teille vielä lisää! :) Jos teillä on ideoita, esimerkiksi erikoispostauksiin teidän lukijoiden kunniaksi niin tänne vain tulemaan niitä! 

Mitä te toivotte joululomalta sekä loppuvuodelta?

8 kommenttia:

  1. Kivoja pipareita ja onnea hyvästä arvosanasta! Itse toivon loppu joululta hyviä säitä sekä paljon loikoilua (:

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka suloisia pipareita!
    http://netta-stopforaminute.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, munkin mielestä niistä tuli ihan hauskoja :D

      Poista
  3. Itse toivon vain, että loppuvuosi menisi hyvin ja lomalla rennosti. :)
    http://mjaukasta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania toiveita sulla! Mullekkin sopisi tuollaisen toteutuminen :)

      Poista
  4. Kauniita pipareita!
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista