Navigation bar

5. joulukuuta 2014

Meikkipussin sisältö!

5. Luukku

Blogin puolelle joskus kauan sitten joku ehdotti, että tekisin meikkipussin sisällöstäni postauksen, ja nyt kun on tämä joulukalenteri käynnissä, niin ajattelin, että näitä erikoispostaus-ehdotuksia olisi kiva pikku hiljaa toteuttaa! Kuitenkin kaikkia jouluisia tai epäjouluisia ehdotuksia saa laittaa vielä lisääkin tulemaan! :)


Meikkipussinani toimii leopardi-kuvioinen Lontoonreissultani ostama Victoria's Secretin meikkipussi! Mielestäni tuo on aivan ihana ja rakastankin tuota ihan yli paljon! Tuo vaikuttaa niin laadukkaalta, ja vaikka normaalisti en pidäkkään ihan hirveän paljoa leopardikuviosta, niin tuohon se sopi mielestäni täydellisesti kultaisine yksityiskohtineen. Meikkipussi ei ole kovin iso, minkä vuoksi sinne mahtuu kaikki arkimeikkini juuri sopivasti sekä se mahtuu kätevästi laukkuun mukaan, jos tarvii!


Ja nyt vihdoinkin sen sisältö. Sieltä siis löytyy ripsentaivutin, Invisible bobble, kynsiviila sekä pinsetit. Nuo pinsetit ovat mun mielestä aika rumat, mutta varmaan parhaat mitä oon ikinä käyttänyt. Silmien meikkaamiseen käytän Sensain 38C ripsiväria sekä silloin tällöin rajaamiseen Maybelline New Yorkin Master Precise -eyelineria, jonka olen todennut hyväksi! Tuo ripsiväri on ihanaa kun se ei lähde kuin lämpimällä vedellä irti, jonka vuoksi se sopii säähän kuin säähän. Tällä hetkellä mulla on käytössä tuo pieniharjaisena, mutta olisi tarkoitus ostaa sama myös isompi harjaisen. Kulmiin käytän Oriflamen kylmaväripalettia, joka toimii ihan hyvin. Se on vielä aika uusi, joten sen käyttöä pitää harjoitella vielä hieman, nimittäin ennen käytin vain kulmakynää. Kasvoille käytän harvoin enään meikkivoidetta tai puuteria. Olen oppinut olla käyttämättä niitä, ja sen vuoksi ihoni onkin nykyään todella paljon paremmassa kunnossa! Kuitenkin aina, kun pitää näyttää hieman hehkeämmältä käytän Lumenen sävyttävää kosteusemulsiota, koska olen sen huomannut olevan iholleni paljon parempi vaihtoehto, kuin ihan tavallinen meikkivoide. Puuterina toimii Lumenen ihan tavallinen puuteri sekä vähän kasvoja korostamaan käytän tällä hetkellä Rimmelin aurinkopuuteria. Huulille käytän aamuisin yleensä jumpaa kumpaa Baby Lipsiä, mutta välillä nekin jäävät pois, kun ei aina vain jaksa. Näiden kaikkien lisäksi on vielä kaikkiin juttuihin erilaisia siveltimiä ja sieniä, mutta ne eivät olleet meikkipussissani vaan erillisessä korissa ja unohdin kuvata ne.. Samaisesta korista löytyy todella paljon lisää meikkejä näiden lisäksi, mutta tässä olivat ne meikit joita käytän lähes päivittäin, muutamaa tuotetta lukuunottamatta.

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita. Toi Sensain ripsari on munkin aivan ehdoton suosikki! :)

    Kannattaa myös käydä osallistumassa arvontaan mun blogissa http://ihanaista.blogspot.fi/2014/12/vuoden-lempparit-ja-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itsekkin tykkään niin paljon tuosta Sensain ripsarista, se on vaan aina niin "luotto" ripsari, kun ei leviä mihinkään. Ja juu kunhan koneelle taas pääsen, niin käyn ihmeessä osallistumassa arvontaan! :)

      Poista