Navigation bar

19. joulukuuta 2014

Last days shopping!♥

19. Luukku

Tänään oltiin äitin, Marlen sekä mun tädin kanssa shoppailemassa kaaressa. Sieltä ei mitään kovin kummoisia juttuja mukaan tarttunut, mutta kuitenkin muutama hiusjuttu sekä sormuksia lähti mukaan, Olen jotenkin todella innostunut käyttämään koruja paljon, ja multa puuttui kultaisia koruja, joten löysin bikbokista halpoja kivan näköisiä sormuksia! :) 


Ostin tätä Batisten kuivashampoota, koska omat hiukseni kärsivät niin paljon siitä, että pesen niitä päivittäin, niin ajattelin kokeilla kehujen perusteella tätä, jos tämä edes hieman auttaisi asiaa! Aiankin nyt kun sain laitettua tätä, niin tuoksu on aivan ihana, ja todellakin lisää volyymiä huikeasti omaan hiuslaatuuni!


Myös tätä kokeilen ensimmäistä kertaa, kun olen tästäkin lukenut vain hyvää, ja tämäkin saattaisi auttaa edellä mainittuihin ongelmiin, eli juuri hiusten liialliseen pesuun sekä siitä aiheutuviin vahinkoihin sekä suoristamisesta aiheutuviin vahinkoihin! Toivon, että tämä todellakin toimisi, vaikkei hinta tälläiselle ollut paha, tuo maksoi alle 5€.


Näistä sormuksistakin pidän ihan hirveästi, eikä näille alennusten jälkeen jäänyt hintaa kuin n. 8€, mikä ei mun mielestä ole kovin paha! Kuitenkin kaikki ovat kivoja ja käytännöllisiä, joten miksipä ei voi ostaa tuollaisiakin, kun ne vieläpä kaiken lisäksi multa puuttui! :)Tänään saatiin myös vihdoinkin koristeltua joulukuusi sekä laitettua enemmän kaikkia joulukoristeita :) Odotan niin innolla joulua sekä lomaa, jonka saan kerrankin viettää rauhassa perheen sekä Jaakon kanssa. Huominen ja sunnuntai vielä töitä, jonka jälkeen ei enempää tälle vuodelle! 


Ja vielä loppuun on pakko sanoa, että olivat todella ihanat 5 viikkoa, jotka sain viettää päiväkodissa harjoittelemassa, ja tänään kun olin siellä viimeistä päivää, sain sieltä tuon aivan ihanan kortin, jonka sisällä on kaiken lisäksi jokaisen kuvat ja nimet sekä lisää lasten tekemiä piirrustuksia! Kyllä jäi ikävä niitä kaikkia :( 

4 kommenttia:

  1. Kiitos shoppailuseurasta :)

    VastaaPoista
  2. Toi batiste on ihan parasta! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät siitä! Ainakin nyt, kun olen kokeillut sitä ensimmäisen kerran, niin se vaikuttaa todella ihanalta ja mikä parasta, se tuoksukin on mun mieleen! ♥

      Poista