Navigation bar

5. helmikuuta 2015

Arkikampaus vinkkejä!

Mulla on pyörinyt tämä idea jo hetken aikaa mielessä, joten ajattelin nyt sitten vihdoin ja viimein alkaa toteuttamaan tätä! Tykkään tehdä paljon erilaisia kampauksia, vaikka oonkin todella kömpelö ja useasti joku meneekin pieleen. Onko tämä teillekkin tuttua? Jos vastasit kyllä, niin suosittelen kokeilemaan näitä vinkkejä, joilla saat kampauksesi nopeasti ja helposti, ja vielä bonuksena näyttämään kivalta! Itselläni näitä kampauksia tulee käytettyä todella usein, ja muutamat näistä ovatkin sen "huonon hiuspäivän" pelastajia.
Tämä on varmasti monelle tuttu, eli Lettikiharat, jotka näyttävät ainakin mun mielestä ihan mielettömän kivoilta aina silloin tällöin. Näistä on myös niin helppo aloittaa tekemään kunnon sotkunutturaa yms. 1. Ensin siis letitetään hiukset. Jos hiustyyppisi on helposti kihartuvaa, suosittelen tekemään letit kuiviin hiuksiin, jos puolestaan hiuksesi ovat suorahkot, suosittelen kosteisiin hiuksiin. 2. Lettejä itse tein kaksi, mutta niitä voi tehdä halutessaan enemmän. Sitten vain nukkumaan. 3. Aamulla avataan letit ja harjataan varovasti kertaalleen kohta kohdalta, jotta vältettäisiin turha hiusten "räjähtäminen". 4. Ja sitten onkin valmista!
Seuraava kampaus onkin tuollainen nuttura, josta löytyy vielä kummaltakin sivulta "koristeena" tuollaiset pienet ohuet letit. Mun mielestä tämä kampaus on ihan älyttömän kiva, ja piristää sitä tavallista nutturaa hauskasti. 1. Aloitetaan laittamalla hiukset melko korkealle ponnarilla kiinni ja sivuille jätetään pienet tupot hiuksia pikkulettejä varten. 2. Sitten halutessaan voidaan aloittaa ponnarin tyven tupeeraaminen, jotta nutturasta tulisi hieman tuuheampi. 3. Kun tupeeraus ja loput hiukset on laitettu ponnarin avulla nutturaksi, voidaankin siirtyä letittämään pienempiä lettejä. 4. Kun letit on letitetty ja laitettu pienillä pinneillä kiinni nutturaan, niin kampaus onkin valmis!
Tämä kampaus on mun mielestä todella kiva ja yksinkertainen. Tässä ei sen erikoisempia juttuja ole, mutta tuo kultainen yksityiskohta hiuksissa näyttää mun mielestä niin juhlalliselta ja kivalta. Tuon hiuskoristeen ostin H&Mltä ja maksoi muistaakseni 2€. 1. Laitetaan hiukset hiuskoristeessa kiinni olevalla ponnarilla 2. Käännetään lopuksi itse hiuskoriste ponnarin suojaksi siihen päälle, ja sitten tämä hieman arkista ponnaria kivemman näköinen yhdistelmä onkin valmis!
Sotkunuttura onkin varmasti monelle tuttu ja turvallinen arkikampaus, mutta ajattelin silti laittaa sen tähän, koska ainakin itse teen tämän melkeimpä joka viikko, jos on huono hiuspäivä tai muuten vain piristämään päivää. Näissä kuvissa tuo nuttura ei ole vielä oikeastaan kunnollinen sotkunuttura, mutta anti olla.. 1. Hiukset kiinni ponnarille ihan tuttuun tapaan tuonne ylös. 2. Aloitetaan tupeeraamalla taas tuosta ponnarin juuresta hiuksia. 3. Jonka jälkeen laitetaankin nuttura kiinni ponnarilla ja voidaan sormilla pöyhiä vielä valmiista nutturasta hiuksia hieman ulos. 4. Ja lopuksi vielä niskahaituvet pinnillä kiinni ja kampaus onkin valmis, eikä tähänkään mennyt varmasti kolmea minuuttia pidempään!
Tykkään itse tästä letitetystä poninhännästä ihan hirmuisesti, koska tämä tuo mielestäni jotenkin sporttisuutta ulkonäköön. Johtuu ehkä siitä, kun mulla on melkein aina tämä kampaus salilla.. Kuitenkin tykkään käyttää tätä myös muutenkin tämän rennon, mutta huolitellun ulkonäön vuoksi. Eli 1. Aloitetaan laittamalla ponnari haluamalle kohdalle. 2. Jonka jälkeen aloitetaankin letittämään ponnarista ulos tulevia hiuksia 3. Ja sitten loppuun ohut ponnari, jonka jälkeen tämäkin kampaus on valmis! 

Tämä olikin mun ensimmäinen hiuksiin ja kauneuteen liittyvä postaus, joten olisi myös kiva kuulla teiltä, haluaisitteko lukea jatkossakin tämän tapaisia postauksia? Mulla on mielessä ainakin vielä toteuttaa teille postaus korkkiruuvikiharoista ilmaan minkäänlaista hiusten kuumentamista tai muitakaan välineitä, jotka pilaisivat hiukset. 

4 kommenttia:

  1. Ihania kampausideoita! Tuota nutturaa jossa pienet letit voisinkin kokeilla heti ensiviikon puolella, näyttää niin ihanalta ja miun tyyliseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäsit näistä! :3 Munkin mielestä se lettinuttura on kiva, kun se on niin tavallinen, mutta silti erikoinen! Kiitos sulle paljon:)

      Poista