Navigation bar

31. joulukuuta 2014

Vuotena 2015 aion..

Eli postauksen aiheeksi tuli vuonna 2015 minä aion, jossa siis listailen juttuja, joita ainakin tällä hetkellä aion toteuttaa! Nämä eivät ole niinkään sellaisia uuden vuoden lupauksia, vaan asioita, joita aion tehdä paremmin kuin tänä vuonna! Mutta nyt siis, vuonna 2015 aion...

... Parantaa koulunkäyntiä, eli olen paremmin ajoissa ja koitan keskittyä siellä paremmin ja tehdä annetut tehtävät huolellisemmin! Myös seuraavassa Top-jaksossa aion olla vielä hieman avoimempi ja sosiaalisempi, vaikka edellisestäkin tuli parhain mahdollinen arvosana!

... Käydä salilla useammin ja päästä kesäksi tavoitteeseni, eli tahtoisin, että mulla näkyisi hieman enemmän lihaksia ja muutenkin olisi parempi kunto!

... Muuttaa ruokavaliotani parempaan, ja täten syödä harvemmin ulkona sekä juoda vähemmän limuja sekä muita tuollaisia! Myös sipsit ja suklaa saisivat jäädä vielä hieman vähemmälle, vaikken enää niitä edes oikein syökkään.

... Muuttua bloggaajana ja tehdä teille enemmän erilaisia sekä uusia postauksia ja muuttaa blogin ulkoasua taas keväälle päin mentäessä! Eli siis blogin puolelle on tulossa muutoksia taas pitkin vuotta, joten muistakaa seurailla! ;)

... Olla rohkeampi ja käyttää englantia enemmän, varsinkin kun on tuo kielimatkakin kesällä tulossa!

... Säästää rahaa paremmin, ja ostaa vain niitä asioita, joita todella tarvitsen eikä aina niitä pieniä heräteostoksia, joita tuppaa tulemaan joka kerta kauppareissulta mukaan..

Kuvat We♥It

,,, Parantaa unirytmiäni vielä pidempiin uniin arkipäiville, koska uni on ainakin mulle tosi tärkeää ja huomaa, että on ihanan pirteä olo, kun saa nukkua riittävän pitkään!

... Käyttää enemmän kameraa sekä valokuvaukseen että videoiden kuvaamiseen, niin saisin tännekin erilaisia postauksia tätä kautta!

... Yritän myös olla tyytyväisempi itseeni enkä olisi aina vain peilin edessä kritisoimassa itseäni ja miettimässä millainen haluaisin olla! Ehkä tuo salilla käynti auttaa ja olenkin syksyn mittaan saanut hiema itsetuntoanikin korkeammaksi :)

... Opetella käyttämään tulevaa tietokonettakin paremmin, koska tilasin juuri muutama päivä sitten Gigantilta uuden koneen, siitä postausta sitten myöhemmin!

... Toteuttaa teille tänne blogiin enemmän teidän toivomia postauksia, ja ainakin tällä hetkellä mulla on mietinnässä jo teille muutama postaus, jotka aion varmaan jo tammikuun puolella teille toteuttaa pyynnöstänne!

... Olla ylipäätään paljon sosiaalisempi, iloisempi sekä positiivisempi tulevana vuonna, joka saattaa myös näkyä bloginkin puolella!

Tätä kautta toivotan teille kaikille erittäin hyvää uuttavuotta sekä onnea ensivuodelle!

4 kommenttia:

  1. Olipas kiva idea tässä postauksessa ja kivoja tavoitteita sulla! Itsekkään en oikein pidä uv lupauksista koska ei ne toteudu! :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuo sama, etten koskaan saa niitä toteutumaan :-D ja kiitos!

      Poista
  2. Hyvää uutta vuotta <3 Itsehän mitään turhia lupaile ;)

    T:täti

    VastaaPoista