Navigation bar

20. joulukuuta 2014

4 days till Christmas

20. Luukku

Ella: Vihdoinkin, eilen alkoi se kauan odotettu joululoma. Oon niin onnellinen ettei nyt pariin viikkoon tarvitse yhtään stressata koulusta, Loman loputtua olen 6 viikkoa tet-jaksolla, joten silloinkaan ei koulu paina mieltä. Mutta kuitenkin, koulustressit on nyt ainakin pariksi kuukaudeksi ohi!

Olen ajatellut nyt joululomalla olla enemmän Klaukkalassa. Kuitenkin haluaisin ehkä vielä sitäkin enemmän, viettää lähes koko loman Vladiksen kanssa. Odotan niin niitä kaikkia ruokia, sitä tunnelmaa ja kaikkea muuta mitä joulu tuo tullessaan. Onneksi siihen ei olekkaan kuin vain neljä päivää! 

Kun katsoo ulos ikkunasta, ei vaan yhtään tunnu että olisi joululoma. Pikemminkin jopa luulisin enemmän olevan syysloma. Nyt vain odottelen tulevaa joulua, leivon pipareita, rentoudun ja muutenkin yritän ottaa pitkästä aikaa ihan rennosti. Uskoisin että se tulee hyvin onnistumaankin. Musta ei tänäjouluna vaan tunnu yhtään niin kivalta kuin edellisinä jouluina, tämä joulunodotus. Yksin asuvana en ole raaskinut kuustakaan hankkia. Musta on aina tuntunut että joulunodotus alkaa siitä, kun kuusi koristellaan kotona. En ole myöskään ollut tänäjouluna pikkujouluissa, hankkinut joulukalenteria tai leiponut pipareita tai joulutorttuja. Onneksi tänään tai huomenna menen kotiin vanhempieni luokse. Uskoisin että vanhemmillani on paljon jouluisempaa kuin täällä Helsingissä, soluasunnossa. Sekä kotona voin tehdä näitä jouluisia juttuja, niin kauan kuin vaan jaksan!

Ihanaa joulunodotusta teille kaikille lukijoille!
24. päivä postauksessa kerron, miten minun jouluaattoni sujui.

- Ella

1 kommentti: