Navigation bar

28. toukokuuta 2015

Olenko ainoa joka..

Olen lukenut tälläisiä postauksia nyt viimeviikkojen aikana todella monista blogeista ja miettinyt pitäisikö sitä itsekin toteuttaa tälläinen, ideana tää oli mun mielestä nimittäin todella kiva. Mun mielestä nää on kyllä ollut niin hauskaa luettavaa, toisinaan saa jopa kikatella yksin vedet silmissä näille! Mulla näitä erikoisia juttuja tuntuu riittävän, ja siksi olisi hauska tietää, onko siellä muita joilla on näitä samoja juttuja, vai oonko mä todellakin se ainoa. Eli siis  

Olenko ainoa joka..

.. Opettelee vasta juomaan teetä, ja aina kun teen sitä, niin juon korkeintaan puoli kupillista ja totean, ettei se ollut edelleenkään niin hyvää kuin muistin sen olevan?

.. Joka rakastaa siistiä taloa ja tykkää siivoamisesta, mutta silti ne vaatteet tuppaavat jäädä aina lattialle ja siivoan ne sitten vasta pois, kun niitä on ihan kunnon kokoinen kasa?

.. Rakastaa erilaisia kampauksia ja suunnittelee kaikkialle aina ihanat kampaukset valmiiksi, mutta aamulla toteaa, että tahtookin nukkua pidempään tai keksii jonkun muun hyvän tekosyyn tilalle, ja hiukset ovat aina tavallisesti kiinni tai auki?

.. On todella perso kaikille herkuille ja lupaa aina vähentävänsä herkkuja, kunnes huomaa, että niitä syökin tuossa tapauksessa kaksi kertaa enemmän. Mulla menee aina niin, että jos kiellän itseltäni vaikka kokiksen, niin sitten mun tekeekin sitä kaksi kertaa enemmän - vain ja ainoastaan siksi, koska se on "kiellettyä"

DSC_0288

.. On hysteerinen akun kanssa, ja kun akku prosentteja on enään 70%, alkaa laskemaan, että 10% menee siinä ajassa kun kävelen paikasta a paikkaan b, 30% menee siihen kun istuu bussissa ja niin edelleen.. :'D 

.. Lupaa säästävänsä rahaa, ja muutaman viikon jälkeen palkkapäivästä huomaa, että rahaa ei ole enää paljoa jäljellä. 

.. Rakastaa myöhäisiä aamuja, mutta silti tahtoisi aina päästä myös aikaisin? Tää on aina niin ristiriitaista :D 

.. Ihannoi ihmisiä, jotka saavat päivän aikana paljon aikaan, esimerkiksi aamulla käy lenkillä, koulun/töiden jälkeen tekee ihania herkkuruokia, siivoaa ja tiskaa, pesee pyykit, hoitaa kaiken maailman asiat ajallaan yms. ja silti nukkuu ne herkulliset yhdeksän tunnin yöunet

.. Tykkää ruuan laitosta, muttei silti viitsi ainakaan itsellensä yksinään mitään kokkailla, vaan tekee ruokaa mieluummin isommalle porukalle?

.. Joka ei juo maitoa, sillä sen väri on niin epämiellyttävä? Tai syö juustoa, koska se haisee niin hirvittävältä ja sen koostumus on epämiellyttävä? :-D

.. Joka vihaa hiusten katkeamista ja niiden lähtöä sekä erityisesti kaksihaaraisia?

DSC_0295

.. Ei jaksa panostaa meikkaamiseen kovinkaan paljoa, vaan sutaisee aamuisin nopeasti ripset ojennukseen normaalisti ripsaria, mutta nyt pidennykset, ah   laittaa kulmiin hieman väriä, ja jos jaksaa niin laittaa hieman mineraalimeikkivoidetta sekä aurinkopuuteria? 
.. Rakastaa puhtaiden lakanoiden tuoksua, ja voisi tämän takia vaihtaa lakanoita vaikka kolmen päivän välein

.. Vannoo, ettei ikinä osta jotain juttua, ja hetken päästä se löytyy jo täältä. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii yhdet mustat kengät, jotka ennen mielsin vain tallikengiksi johtuen siitä, kun meillä oli hevonen ja ratsastuskengät näyttivät samoilta ja nykyään sellaiset kengät komeileekin täydentämässä mun kenkä kokoelmaa

.. Ennen varsinaisen netin Firefoxin sulkemista sulkee ensin kaikki välilehdet, ja viimeiseksi pitää jäädä vain aloitussivun Google. 

.. Rakastaa meikkaamista ja laittautumista toisinaan ihan täysillä, ja toisinaan vihaa sitä, kun pitää harkita edes meikin laittamista kasvoille.

.. On todella hysteerinen, jos jättää iPhonessa sovelluksia auki, eikä sulje turhia sovelluksia samantien?

DSC_0224

.. Tykkää olla etuajassa joka paikassa vähintään 10 minuuttia aikaisemmin, mutta silti myöhästyy useasti, koska onkin ajoittanut matkan liian lyhyeksi

.. Rakastaa käydä hammaslääkärissä, koska siellä saa vain maata ja rentoutua - normaali lääkäriä taas pelkää ja sinne meneminen aina tuntuukin niin epämiellyttävältä ja ahdistavalta?

.. Tykkää pitää rentoja kotipäiviä, mutta kuitenkin on mieluummin kokoajan menossa, eikä toisinaan muista rentoutua edes kerran viikossa

.. Haistaa ruokaa aina "salaisesti" ja jos se haju ei miellytä, niin se ei mitä luultavemmin maistukkaan? 

Huh, näitä vain alkoi tulla lisää ja lisää, enkä meinannut saada lopetettua näiden keksimistä, nytkin jäi vielä muutama hampaan koloseen kaivertamaan, mutta jätän ne lisäämättä, jotta edes joku jaksaisi lukea nämä loppuun! Olisi muuten myös ihan huippukivaa kuulla, löytyykö teiltä myös näitä samoja juttuja, vai oonko mä tosiaam ainoa, haha :D

10 kommenttia:

  1. Löytyi montakin samaa kohtaa jotka täsmäsivät! :D Itse olen myös todella laiska siivoamaan, vaikka puhdas koti onkin paljon kivempi, ja rahaa kuluu aina siitä huolimatta että pitäisi säästää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niin hauska huomata, että muilta löytyy näitä samoja juttuja! Ja siisti koti on aina ihana, mutta se siivoaminenkin on kyllä aina niin "rankkaa" vaikka tosiasiassa ei siihenkään kauaa mene kunhan aloittaa! :D Ja säästäminen ei kyllä oo sitten millään tavalla helppoa ei!

      Poista
  2. Haha niin monta samaa kohtaa löyty :D esimerkiks toi et laittaa vaatteet vast sit paikoillee ku niit on iso kasa lattial mut muuten tykkää siististä, se ettei jaksa panostaa meikkiin ja just tyylii laittaa vaa kulmat! Ja sit kans toi et tykkää olla etuajois mut myöhästyy silti ni just eilen pääs käymää tällei :D ihan sika hauska postaus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, vähänkö ihana huomata! :D
      Toi on näköjään monen tytön ongelma, että vaatteita pitää ensin kasata kunnolla lattialle, ennenkun ne voi järjestää. Ja myöhästyminen on kyllä niin ärsyttäväää, mut silti sitä sattuu tapahtumaan melko usein, hups :-D Ja kiitos paljon sulle! :) <3

      Poista
  3. Tää oli nii hupaisa! :-D Vaikutat persoonana todella ihanalta, tää pisti hymyn suuhun! Meistä löytyi todella monta samaa jutskaa, tuo netti juttu, että pitää viimeiseksi jäädä se aloitussivu näkyviin on mullakin niin oaha tapa, heh.. En oo ainoo jeii! Muutenki oli hassunhauskoi juttui! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan tosi paljon sulle! :) Tälläiset kommentit pistää aina myös hymyn huulille ja saa mullekin lisäinspistä tehdä uutta postausta :) Ja haha, en onneks ole ainoa ton kanssa!

      Poista
  4. ei liity tähän postaukseen mutta mistä olet ostanut noi sun bikinit sun uusimmassa ig kuvassa? :) tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusimmassa postauksessa näkyykin, mutta H&Mstä :) Kiitoksia paljon!

      Poista
  5. Varsinkin toi vaatteiden lattialle jättäminen on mulle tuttua, usein vielä mietin et niitä on niin paljon, ettei jaksa laittaa vaatekaappiin, mut lopulta kasa on niin iso että on pakko kun se valtaa puolet lattiasta.. :D Toinen minkä heti tunnistin on toi myöhästely, aina yritän olla ajoissa mut jotenkin kummasti kuitenkin aina onnistun vähintään parilla minuutilla myöhästymään tai olen paikalla ihan viime tipassa. Jokatapauksessa tosi kiva blogi, jään ehdottomasti seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihanaa kuulla etten oo ainoo näiden juttujen kanssa! :-D Mäkin aina yritän olla ajoissa, mutta jostain syystä myöhästyn lähes aina muutamalla minuutilla.. Ja tervetuloa seurailemaan blogia, toivottavasti löydät mieleistä lukemista :-)

      Poista