Navigation bar

5. elokuuta 2014

Heinäkuun suosikit!

Moikka!

Mira & Ella: Aateltiin tehdä myös tälläinen kuukauden suosikit -postaus, koska meidän mielestä tälläisiä postauksia on kiva lukea, ja tätä oli myös ehdotettu jokin aika sitten. Postaukseen oli aika vaikea valita kaikista suosikeista muutamat suosikit, koska kaikkia ei voi laittaa, jotta tästä ei tulisi mitään kilometripostausta. Alempana siis Heinäkuun suosikit, joissa kuvien alla lukee aina, kumman suosikki se on ollut. 

Mira:
Shortsit on ehdottomasti ollut mun tämän kuukauden ehdoton suosikki! Säät ovat suosineet hyvin, joten näitä onkin voinut käyttää lähes joka päivä. Lemppareiksi näistä tuli nuo alimmat farkkushortsit, jotka sopivat lähes tulkoon aina, sekä nuo valkoiset, missä etuosa on pitsiä ja takaosa farkkukangasta. 

Mira:
Tämä ripsari on tehty täysin kesää varten! Se ei valu pitkin poskia eikä leviä yhtään päivän mittaan. Rannallakin vaikka vettä onkin roiskunut naamalle, ripsari ei ole levinnyt tai lähtenyt yhtään. Miinuksena tässä on se, että se lähtee +38°C ja kesällä ei tekisi mieli käydä lämpimässä suihkussa yhtään. Mutta kyllä sen kestää, jos saa nauttia koko päivän ilman ripsaritahroja pitkin naamaa. 

Mira:
Schwarzkopfin hiusöljy on ollut todella kovassa käytössä, koska mun latvat on ollut niin kuivat, joten tämä tuote on kosteuttanut latvoja ja antanut hiuksille enemmän kiiltoa. Ainakin mun hiuksissa toimii hyvin! 

Mira:
Vaikka tämä teistä ehkä hassulta kuullostaakin, niin EF:n kielimatka-esite kuuluu mun suosikkeihin, sillä ensikesänä odottaa kielimatka mun yhden kaverin kanssa. En malttaisi millään odottaa ensikesää, mutta eiköhän sekin tule sitten, ja ainakin on jotain mitä odottaa. 

Mira:
Biotiini Strong, hair and nail tabletit ovat olleet todella hyviä, ja ne ovat toimineet huomattavasti. Hiukset ovat kasvaneet paljon ja vahvistunut hyvin. Toki näiden ohella pitää olla monipuolinen ja hyvä ruokavalio, jotta tulos näkyy paremmin. 

Mira:
Tämä matkalaturi on jo 2 vuotta vanha ja palvellut mua koko sen ajan täydellisesti. Ainoona miinuksena on se, että siitäkin loppuu akku, ja kestää vain noin yhden latauksen (välillä useammankin) verran seä se, että lähes jokainen mun kaverikin haluu lainata tota, jonka vuoksi itselle ei riitä akkua enään niin paljoa. Kesällä tätä on tarvittu monissa paikoissa ja todella useasti! 

Ella:
Daisy eau so fresh on ollut tosi kovassa käytössä koko heinäkuuni ajan. Tämä hajuvesi on ollut mun mielestä paras mikä mulla on pitkään aikaan ollut. Suosittelen kyllä tätä tuoksua ehdottomasti kaikille ketkä haluavat aika miedon tuoksuisen ja kesäisen hajuveden.

Ella:
Bikinit ovat olleet myös kovassa kulutuksessa heinäkuun kuumien säiden takia. Nämä amerikanlippu-kuvioiset bikinit ovat olleet todella kivat ja hyvin istuvat vaikkakin maksoivat yhteensä vain 20€.

Ella & Mira:
Aurinkolasit ovat kyllä tulleet kovaan tarpeeseen lähes koko heinäkuun ajan paria sateista päivää lukuunottamatta. Tuo malli sopii hyvin myös pyöreähköille kasvoille ja kaventaa kasvojen muotoa. Malli on myös sopivan urheilullinen sekä rento, ja sopii lähen joka tilanteeseen ja asuun.

Ella:
Deodorantti on tullut varmaan jokaisella tarpeeseen ja kuuluu ehdottomasti heinäkuun suosikkeihin kovien helteiden vuoksi. Tämä tuoksu on erittäin raikas sekä kesäinen eikä liian voimakas, sopii hajuvesien kanssa mietoutensa vuoksi.

Ella:
Philips iphone 4 telakallinen matkakaijutin on tullut raahattua aina mukaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kaupungille ja rannalle. Kaijutin on ollut kätevä sillä siihen saa liitettyä telakalla puhelimeni. Kaijuttimen saa riittävän kovalle ja se mahtuu hyvin laukkuun.

Ella:
Käsivoide on tullut myös kovaan käyttöön etenkin töissä, sillä käsiä tulee pestyä normaalia enemmän ja kädet kuivuvat. Tässä käsivoiteessa on ihana kirsikan tuoksu joka ei kuitenkaan ole liian vahva.

- Mira ja Ella

14 kommenttia:

  1. Ihana postaus :)
    http://forever-young-iina.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  2. Mihin ootte menossa kielimatkalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella ei tuu kielimatkalle mun kanssa, meen mun yhden toisen kaverin kanssa ja kohdetta ei olla vielä päätetty :)
      - Mira

      Poista
  3. IHANAT bikinit! Mistä tuollaisia löytää? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos paljon! Ne on ostettu stadiumista :3

      Poista
  4. Kaiutin* ei kaijutin!!! Sori mut ärsytti vaa paljo x)

    VastaaPoista
  5. Hei,suosittelen asennuksista laittamaan blogille myös mobiiliversion,todella vaivalloista puhelimella odottaa kuvien latautumista tässä ns. Internet versiossa, kun mobiili blogin puolella latautuminen on paljon nopeampaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä latautuu ainakin normaalisti kuvat tälleenkin, mutta täytyy laittaa mobiiliversiokin sitten, että kaikilla latautuis yhtä nopeesti! :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  6. Mistä toi alimmat shortsit on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ihan varma kumpia tarkotit alimmaisiks, noita "revittyjä" vai noita ihan perus, mutta revityt on H&Mstä ja tavalliset ostettu ulkomailta Tally Weijlistä (entiedä kirjoitinko ihan oikein:D)

      Poista
  7. Kiva postaus! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. mistä toi matkalaturi on? oon tarvinnu tollasta jo vuoden mutten mistään löydä!

    http://wheretheboatsgo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen gigantista muistaakseni ja jos en väärin muista niin niitä myydään vieläkin siellä tai ainakin vastaavanlaisia :)

      Poista