Navigation bar

11. helmikuuta 2016

Happy Moments ❤

Heippa ihanaiset! ♥ Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo viikko jos toinenkin ja se ei ole ollut kylläkään tarkoituksena.. Mulla on vaikka minkälaisia postausideoita ollut mielessä ja niitä yrittänytkin toteutella, mutta mun koneesta loppui muisti ja tässä on ollut vähän kaikkea, mutta nyt olisi ulkoinen kovalevy hommattu, jonka avulla bloggaaminenkin varmasti alkaa taas sujumaan huomattavasti helpommin! Tällä hetkellä mä istun peiton alla juoden lämmintä kaakaota ja kuunnellen Spotifyta ja tästä inspiroituneena ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa taas muutamia positiivisia juttuja ylös tuomaan piristystä näille sateisille keleille.

♥ Kun asiat alkavat järjestyä itsestään ja suunnitelmat menevätkin alkuvaikeuksien jälkeen niinkuin pitääkin.

♥ Koulussa on ollut todella helppoa muutama viikko ja koulua on ollut odotettua vähemmän.

♥ Muutto lähestyy kovaa vauhtia ja ollaan Jaakon kanssa saatu ostettua jo vaikka mitä kaikkea tarpeellista tulevaan asuntoon.

aamupala-1

♥ Jaakon ostamat eriväriset ruusukimput, voi kuinka mä sitten joka kerta yllätyn yhtä paljon kun toi hömppä jaksaa tuoda mun huoneeseen nättejä ruusuja.

♥ Olen vihdoin ja viimein parantunut, johan mä olinkin pari viikkoa kipeänä enemmän tai vähemmän..

♥ Mun hiihtoloma alkoi jo nyt, joten tässä onkin aikaa rentoutua kunnolla!

♥ Olen löytänyt uusia hyviä soittolistoja Spotifysta ja kuunnellut niitä ihan täysillä.

♥ Sain mun koneen vihdoin ja viimein toimimaan kunnolla jälleen, nyt pitäisi siis bloggaamisenkin onnistua helpommin!

♥ Felix on kasvanut ihan älyttömästi ja nyt se onkin jo kunnon teinivaiheessa, sitä aikuisikää odotellessa ;-)

♥ Laskiaispullat, Play -maitokaakao sekä Kovat Kaulassa -sarja..  Voiko tämän paremmin alkaa enään yksikään iltapäivä?

aamupala-2

♥ Ollaan löydetty Jaakon kanssa todella edullisesti kalliita lamppuja sekä muita kodin tavaroita lähiaikoina.

♥ Hyvin nukutut yöt ja rennot aamut kaakaokupin ja herkkuaamiaisen parissa.

♥ Aamulenkit Felixin kanssa tihkusateessa toivoen jo kevään saapumista ja sen tuomia muutoksia.

Tuollaisia pieniä ja suurempiakin arjen iloja olen tämän viikon aikana tuntenut, ja nyt tämän postauksen kommenttikenttään haastan myös teidät kirjoittamaan vaikka yhden positiivisen jutun, nimittäin ainakin itse tulen pirteämmäksi ajatellen kaikkia pieniä arjen iloja. Ihanaa torstain jatkoa kaikille ja ihan pian saapuvaa viikonloppua! <3 

22 kommenttia:

  1. Olipa piristävä postaus! Itse ainakin sain tänään hymyn huulille parhaan kaverin aka kämppiksen kanssa vietetystä brunssista sekä loisto shoppailu löydöistä (:

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Ja voi vitsit, kuulostaa ihanalta, brunssi ja vielä shoppailulöydöt, noista on kyllä hyvä päivä tehty <3

      Poista
  2. Positiivisuus on pop. Olen kirjoittanut muutaman kirjoituksen aiheesta, myös yhden listan: http://www.saaraauvinen.fi/9-asiaa-jotka-lisasivat-onnellisuuttani/

    Hyvää ystävänpäivää ja nautitaan pienistäkin jutuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, positiivisella asenteella pärjää kyllä ihanan pitkälle ja päivät ovat paljon ihanempia! Täytyykin mennä lukemaan, mun mielestä tälläiset positiiviset jutut ovat aina vaan niin ihania luettavia muiden tekstien joukossa tietenkin :) Ihanaa ystävänpäivää sinnekkin, täällä ainakin nautitaan kaikesta pienestä!

      Poista
  3. Tupareita odotellessa ;) Tänään oli kyllä sen verran kiva duunipäivä, että ei ole edes mitään negatiivista sanottavaa...eli siis hyvää ruokaa, huipputyyppejä ja rento meininki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo tällä hetkellä mielessä varmaan mitään muuta kuin muutto sitä ja muutto tätä :-D Tuparikutsu tulee kyllä heti sinnekkin suuntaan! Ihanaa myös kuulla, että sunkin päivä on sujunut ihanasti, parastahan on hyvä ruoka ja ihanat ihmiset puhumattakaan tietenkään rennosta meiningistä ;-)

      Poista
  4. vau oot ihan törkeen kaunis ja ihania kuvia sun blogi täynnä! sait musta kyllä ehdottomasti nyt uuden lukijan!!

    http://katilahtinen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waude, kiitoksia sun ihan super ihanasta kommentista Kati! ❤️ Ihanasti piristi näin heti aamua! Ja tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt myös jatkossakin :)

      Poista
  5. Ihana postaus! ❤️ Voisin omaan blogiin kehitellä myös tälläisen samantapaisen positiivisen postauksen ;)

    http://tildahytonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Tilda! <3 Voi vitsit, odotan innolla jo, että pääsen lukemaan sen! Tämmöiset on mun mielestä aina vaan niin kivoja luettavia muiden joukossa ;-)

      Poista
  6. Täällä kanssa yhdet muuttoa odottelevat :) Niin jännää mutta samalla niin ahdistavaa. Ihana postaus, ja kauniit kuvat siivittämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, ihanaa että tekin pääsette muuttamaan, onhan se välillä ehkö hiukan ahistavaakin, mutta mun mielestä ennen kaikkea ihanaa ja jännittävää! Ja wau, kiitokset kommentista ❤️

      Poista
  7. En nyt muista oonko joskus aikasemminki kysyny tätä, mut mite sä muokkaat sun kuvat? :D Tai et mitä kaikkii ohjelmii käytät, esim just toi Link your blog kuvaki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oot kai joskus aikasemmin kysyny, mut siis muokkaan mun kuvia joko Photoshopilla tai sit nykyää mul on Lightroom nii sillä :) Ja sit tommosia kollaasikuvia teen netis semmosel ilmaissovelluksel ku Picmonkey tai joku tollane :-D

      Poista
  8. Ihanan positiivinen postaus! :-)

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ihana ihana postaus ja blogi sinulla! <3 Onnea teille ensimmäiseen yhteiseen kotiin!! Jään seurailemaan blogia, sillä tämä vaikuttaa todella mukavalta!

    http://suuntanaoikis.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waude, kiitoksia ihan hurjan paljon sulle! Näin piristäviä kommentteja on aina vaan niin ihana saada <3 Ja tervetuloa seurailemaan, toivottavasti viihdyt täällä pidemmänkin aikaa!

      Poista
  10. Olipa tosi kiva postaus! Voisin itsekin toteuttaa omaan blogiinikin tästä inspiroituneena samankaltaisen postauksen ;)

    VastaaPoista