Navigation bar

8. huhtikuuta 2016

Täydennystä kameratarvikkeisiin

miramarian-50mm-nikkor-objektiivi-3
Heippa, blogissa onkin nyt ollut aikalailla tasan kuukauden blogitauko - maaliskuu hurahti ohi ihan super nopeasti, ollaan saatu Jaakon kanssa asettautua kodiksi, löydetty yhteinen ja kummankin mieleinen sisustustyyli, ostettu kaikkea tärkeää sekä kaikkea ei niin tärkeää, kuvailtu ja tehty vaikka mitä kaikkea.. Tämä blogi on ollut joka päivä mun mielessä ja muutamaan otteeseenkin olen tätä yrittänyt päivittää, mutta joka kerta on tullut pieni ahdistus siitä, että kuvat eivät ole hyviä. Mulle blogissa tärkeää on se, että kuvat miellyttävät omaa silmää ja että jokaisesta postauksesta kuvia löytyy. Annoin siis siskolleni takaisin lainassa olleen 35mm objektiivin maaliskuun alussa ja siitä asti mulla on ollut vain se perus kittiputki käytössä jolla ainakaan itse en saanut otettua enään yhtään kivaa kuvaa.. Olen jo varmaan vuoden miettinyt ja harkinnut uuden objektiivin ostoa ja etenkin 50mm ostoa ja nyt sitten vihdoin ja viimein sain sen hankittua - ja se veikin mut mennessään <3Ostin objektiivin siis muutama päivä sitten ja tässä olen kovasti kaikkien koulujuttujen ja kipeänä olemisen ohessa yrittänyt opetella sen käyttöä ja pakko näin muutaman päivän jälkeen kehua tuota, niin täydellinen, että kuvatkin onnistuu melkein väkisin :-D Mä rakastan etenkin ihan hirmuisesti tämän objektiivin tekemää bokehia.
miramarian-50mm-nikkor-objektiivi-4

miramarian-50mm-nikkor-objektiivi-2
Hankin siis tuon jo monella muullakin olevan Nikkorin 50mm f 1.8 ja nyt mulla onkin ihan hurjan monta postaus ideaa mielessä sekä valtava määrä kuvia odottamassa postauksiin pääsyä! Seuraavaksi teenkin teille taas pienen hiljaisuuden jälkeen vähän sisustuspostausta meidän kodista, joten pysykäähän kuulolla! Nyt alan vielä siivoamaan loppuun ja huomenna tarkoituksena olisi istua iltaa muutaman kaverin kanssa, joten tämän pitemmittä puheitta ihanaa perjantai-illan jatkoa siis sinne jokaiselle <3 

24 kommenttia:

  1. Ai että, toi on kyllä ehdoton <3 tosi kiva postaus ja ihana blogi muutenkin, sait uuden lukijan:-)


    http://vilmaliona.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Vilma paljon! Mä niin rakastuin tuohon objektiiviin, nyt onkin kauhea kuvausinto päällä kokoajan! Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt jatkossakin <3

      Poista
  2. Aaw toi banneri on tosi ihana! Tykästyin tähän sinun blogiin paljon. Liityin!
    Oon kuullu et noi 50mm on hyviä, pitäis jotkus varmasti itsekin ostaa. :3


    http://fashionsivu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihan hurjasti Emilia, mä ainakin voin vain suositella tuon 50mm ostoa, harmittaa etten aikaisemmin sitä ole ostanut :-D Tervetuloa lukemaan, jos on jotain toiveita postauksien suhteen niin laita ihmeessä kommentilla!

      Poista
  3. Ääääh oonko ees kade, oon pitkää kuolaillu kaikellaisten objektiivien perään, ku itellä on vielä tuo kameran mukana tullu :D
    Noissa kuvissa on muuten ihan älyttömän kivat asetelmat! :o jotkut ne vaan osaa...

    http://hobbieshappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wautsi, kiitoksia paljon! Mä suosittelen hankkimaan kyllä joko 50mm tai 35mm objektiivin seuraavaksi, ne ovat kummatkin suhteellisen halpoja ja hyviä! :) Pakko kyllä itse myöntää, että asettelu on vaikeaa ja toisinaan tuntuu ettei se onnistu sitten millään, joten oli ihana saada positiivista palautetta siitä, kuvaamalla sitä vain oppii :-)

      Poista
  4. 50mm on kyllä hyvä putki! Tää sun blogin ulkoasu on kiva, vaikka onkin aika simppeli :-)

    http://diconomise.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, mäkin oon itse tähän ulkoasuun tällä hetkellä melko tyytyväinen :) Ja kyllä, samaistun ensimmäiseen lauseeseesi, 50mm on kyllä tosi hyvä putki hinta-laatu suhteeltaan! Kiitoksia vielä kommentista Jenni :)

      Poista
  5. Oi että kun rakastuin sun blogin ulkoasuun! Tuo banneri varsinkin, ah. :) Näistä kameroista en oikein tajua mitään, mutta kuvasi ovat upeita! Jonkinlaista hiuspostausta muuten toivoisin, jokin tutoriaali, vinkki-postaus tai oma hiushistoria? ;)

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waude, hurjasti kiitoksia Maria sulle! Mäkään en kamalasti kameroista mitään ymmärrä ja kaikki tieto perustuu vaan omaan kokeiluun tai siskolta saatuihin vinkkeihin :-D Voisin joku päivä kyllä yrittää toteuttaa jotain hiuspostausta, en ole kylläkään erityisen hyvä missään hiuksiin liittyvässä, mutta ainahan sitä voi yrittää ;-)

      Poista
  6. Sun blogi vaikuttaa tosi tasokkaalta ja tää ulkoasu on ihana! :D Harkitsen lukijaks liittymistä. :) Vähän turha kommentti tähän kamerapostaukseen, mutta halusin johonkin saada tän sanottua heh.

    Ada Minea - http://constellationofmylife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Ada Minea, mä pyrin nyt parantamaan tätä bloggaamista, kun nyt on hieman jäänyt, kun ei ole ollut mitään millä kuvata! Tervetuloa myöhemminkin lukemaan, jos siltä vielä tuntuu! :-)

      Poista
  7. Hyvä postaus ja tosi hyviä kuvia sulla!
    pilvianna.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Ps. Haluan nähdä kuvia teidän asunnosta! :) Näin täti-ihmisenä kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun on uusi objektiivi, niin eiköhän niitä asuntokuviakin pikkuhiljaa tule ;-) Tänne saa tulla myös vierailemaankin, ettei tarvitse vain kuvista katsella!

      Poista
  9. Oiii, toi on kyllä aivan ihana objektiivi! En pärjäisi tosiaan ilman, ja muut objektiivit tuntuu tuon jälkeen tosi oudolta :D Itselläkin jatkuvassa käytössä samainen objektiivi ;-) Tykkään hurjasti!

    http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihanaa kuulla, että löytyy näin paljon muitakin ton objektiivin kannattajia! Mäkin rakastuin tohon samantien ja nyt kun on pikkuhiljaa alkanut tottumaan, niin ei varmasti muilla ookkaan niin helppoa enään kuvailla :-D Kiitos kommentistasi Annina!

      Poista
  10. Aaah, toi 50mm on kyllä ihan rakkaus! Ei oo tullut paljoa muita objektiiveja käytettyä tuon jälkeen, koska tuo toimii lähes joka tilanteessa mainiosti. Sisällä ehkä vähän liian pitkä, mutta onneks tulee suurimmaksi osaksi kuvailtua ulkona. Oon varmaan joskus aikaisemminkin sanonut tuosta sun bannerista, että se on ihan täydellinen! ♥

    http://writtenbyneea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, mäkin oon rakastunut siihen ihan kokonaan! Mullakin muut objektiivit ovat nyt visusti pysyneet kaapissa ja tuo käytössä, haha :-D Kiitoksia Neea sulle ihan hirmuisesti piristävästä kommentista! <3

      Poista
  11. haha jee nyt ollaa iha samiksii! mennää kuvailee joku päivä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ollaa! Ja juu mennää vaa, pitää miettii vaa joku ihana kuvauspaikka! :-D

      Poista
  12. Oioi minkä oletkaan hankkinut!! Pakko myöntää, että kadehtituttaa hiukan :D Odotan innolla tällä kaunokaisella otettujen kuvien ilmaantumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin unelmoinut tuosta vaikka kuinka ja kauan, kunnes se sitten sattui sopivaan hintaan nenän eteen! :-D Uusimman asupostauksen kuvat ovat otettu tällä ihanuudella, pitää vielä hirmuisesti harjoitella ja opettaa tuota parempaakin puoliskoa käyttämään, kun tuppasi asukuvista tulemaan liiankin valoisia :-D Kiitos kommentistasi <3

      Poista