Navigation bar

2. heinäkuuta 2014

Helsinki

Moi! 
Tänään olinkin taas Ellan kanssa, kun kummallakaan ei ollut muuta tekemistä. Kävimme aamupäivästä kirpparilla katsomassa, jos sieltä löytyisi jotain kivaa. Kumpikin meistä löysi sieltä puhelimen kuoret ja minä myös uuden meikkipussin. Kaikki nämä olivat ihan uusia ja käyttämättömiä sekä todella halpoja. 

iPhone 4s kuoret, 3,90€ Kirppis

iPhone 5 kuoret, 6€ Kirppis

Meikkipussi, 3,50€ Kirppis

Kirppis kierroksen jälkeen lähdettiin skootterilla ajamaan Vantaankosken juna-asemalle ja hypättiin junaan, suuntana Helsinki. Mentiin siis sinne vain kuvailemaan, kävelemään ja tottakai myös syömään :) Siellä napsittiin kummankin asusta muutamat kuvat sekä joitakin maisemakuvia.




Käytiin vielä Kannelmäessä jollain kirppiksellä, josta luettiin netistä hyvät arvostelut, ja jota myös tätini suositteli, mutta sinne päästyämme tajusimme karun totuuden; siellä ei ollut oikeastaan yhtään mitään kivaa. Lähinnä jotain pientä tilpehööriä sekä rönsyisiä vaatteitä. Ei siiis onnistanut tällä kertaa.


Ajateltiin sen jälkeen mennä Jätkäsaareen kuvailemaan, kun siellä on hienoja kuvauspaikkoja, mutta loppujen lopuksi jäätiinkin Ruoholahteen sellaisen sillan alle. Siellä tuli mielestäni ihan kivoja kuvia, mutta tuuli todella kovaa, joten hiukset olivat ihan sekaisin. Mun mielestä mun kuvat epäonnistu taas, mutta ihan sama. 





Ruoholahdesta lähdettiinkin syömään Mäkkäriin ja sieltä sitten kotiin. Oli kyllä taas tosi kiva päivä♥



8 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalle päivälle :) Teillä on kummallakin aika samanlainen asukokonaisuus näissä kuvissa, mutta hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyyks kirppareilt muute paljo hienoi kuorii halval?

      Poista
    2. juu niin on! :) meidän läheisellä kirpparilta löytyy ainakin paljon erilaisia puhelinkuoria en sitten tiiä onko muilla kirppareilla :/

      Poista
  2. niinkivaa ku teil on blogi! lisää vaa postauksia useesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuu! :) yritetään ainaki postaa mahollisimman useesti !

      Poista
  3. Vaikuttaa että teillä oli mukava päivä 8) Kiva löytää tällänen blogi missä kaksi kirjottelee. 8)

    VastaaPoista
  4. miks toi blondityttö poseeraa noin lissumaisesti

    VastaaPoista