Navigation bar

20. heinäkuuta 2014

Tallinna

Moii :)

Eilen kävimme äitini ja äitin siskon ja hänen kahden poikansa kanssa Tallinnassa shoppailemassa. Lähdimme aamulla 7.30 Tallinkilla kohti Tallinnaa. Oli kiva mennä pitkästä aikaa jonnekkin Suomea pitemälle, sillä tänä kesänä en varmaan pääse minnekkään muualle, korkeintaan toisen kerran Tallinnaan.. Suurena toiveena olisi kuitenkin päästä edes Ruotsiin, mutta sekään ei taida onnistua, sillä äiti ei tykkää olla laivassa yötä. 

Saavuimme Tallinnaan 9.30, jossa huomasin heti ensimmäisen unohtuneen asian. Olin unohtanut muistikorttini kotiin, jonka vuoksi alku matkasta ei ole oikeastaan kuvia. Onneksi äiti osti mulle uuden muistikortin shoppailu kierroksen päätteeksi ja sain napsittua teille jonkun verran kuvia vanhasta kaupungista, jossa emme kyllä kauaa kerenneet kävellä.


Kiersimme siis äitini sekä tätini kanssa kauppoja melkein koko maissa olo ajan, ja sieltä lähtikin muutama kiva juttu mukaan, jotka aattelin taas näyttää teille! :)

Toppi, H&M, 4,99€

Neule, NewYorker, 9,95€ ALE

Hame, Bershka, 19,95€

Pikkulaukku, Tallink/laiva, 7,14€ ALE

Kangaskassi Makia, Reede, 10€

Victoria's Secret body mist, Virukeskus, 25€

Tän kaiken lisäks ostin vielä tuliaisen Jaakolle, sekä Amerikan pastilleja ja sitruna mynthoneita laivalta. Muuta karkkia en ostanut, sillä en välitä niin paljoa karkista. Toi VS:n bodymist oli mun mielestä ihan hirmu kallis, mutta koska en pysty käyttämään tavallisia hajuvesia niiden voimakkuuden takia, niin tuo on hyvä vaihtoehto sille. Ja kai välillä saa laittaa rahaa turhuuksiinkin? ;)

Serkkunikin jaksoivat kiertää ihan hyvin meidän kanssa vaatekauppoja, eikä kukaan edes oikeastaan valittanut mulle siitä, että halusin koluta joka kaupan läpi :D Kuitenkin loppu ajasta serkkuni lähti kiertämään Vanhaa Kaupunkia meitä aijemmin, ja minä kiersin vielä viimeiset kaupat, jonka jälkeen suunnattiinkin kohti Vanhaa Kaupunkia. Siellä on mun mielestä vaan aina niin mahtavat näkymät. Mua sinänsä harmittaa, että ei keritty niille näköala paikoille kiipeämään, mutta kierrettiin tällä kertaa hieman erilaisia reittejä. Äitikin koitti ottaa musta tänne blogin puolelle jonkinlaista asukuvaa, mutta kun ei se vaan osaa käyttää tuota järkkäriä. Pahoittelen siis asukuvastani. 

Paita - BikBok | Farkut - GinaTricot | Kengät - Converse



Meille ei sinänsä käynyt matkan aikana mitään kauhean erikoista, paitsi kun olimme ostamassa tupakkaa, niin meille myytiin venäläistä tupakkaa.. Onneksi äiti sai peruttua vielä kaupat. Voin kyllä sanoa, että mua niin inhottaa tollanen. Jäi niin huono maku koko merekeskukseen, vaikka en kyllä pahemminkaan siitä tykkännyt aiemminkaan. 




Kauppojen sekäVanhan Kaupungin kierroksen jälkeen suunnattiin vielä joillekkin Tallinnan meripäiville, joista emme edes aiemmin tienneet. Sieltä mukaan tarttui jäätelöä, joka maistui erittäin hyvältä, koska päivä oli ollut niin kuuma ja mulla pitkät housut. Kun oltiin kävelty ton Meripäivien kojujen ohi lähdimme kohti laivaa. Päivä oli kyllä tosikiva ja kaikinpuolin onnistunut reissu (pois sulkien Merekeskuksen huijarin..)! Kiitokset tästä päivästä kuuluu ihanalle tädilleni sekä serkkupojille sekä tietysti mun äitille!





10 kommenttia:

  1. Paljon hienoja kuvia :-) Toivottavasti oli kiva reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja päivä oli tosi kiva ja kaikinpuolin onnistunut :)!

      Poista
  2. oii toi amber romance on yks mun lemppari bodymisteistä :-) ja toi bershkan hame on tosi sulonen!

    http://30-23.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki ite tykkään siit se on vaa nii hyvän tuoksunen! :) Ja kiitti paljon!! :)

      Poista
  3. Paljon upeita kuvia, eikä vaan tässä postauksessa. Kirjotatte molemmat hyvin ja tää ulkoasu on kaunis, saitte uuden lukijan !(:

    http://www.nuarenlikanelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 'voi kiitos paljon :) Sullakin todella ihana blogi :)!

      Poista
  4. Hienoja kuvia, ja muutenkin tosi pirteen ja mukavan oloinen blogi, liityin!

    meansoftoescape.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Onpas kivan näköistä! :----) Tykkäsin paljon sun ostoksista! Tekisi mieli itsekin ostaa tuota body mistiä, onko tuo hyvä? :)

    http://shiftingthegear.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ainakin itse tykkään :) Ja kiitos tosipaljon!

      Poista