Navigation bar

27. huhtikuuta 2015

Happy Monday!

DSC_0404m

Vitsit, voiko viikko alkaa paremmin kuin maanantai vapaalla? Ainakaan mun mielestä ei voi. Tänään oli ihana herätä vain luonnonvaloon, joka tunkeili sälekaihtimien läpi, jotenkin niin ihanan rentoa ja rauhallista! Herättyäni väsäsin itselleni herkullisen aamupalan, johon kuului täytetty croissant, kiiviä sekä ihanaa sitruunajuomaa uuden sarjan kera!

DSC_0375m

Tällä hetkellä mulla ei ole tälle päivälle suurempia suunnitelmia, kuitenkin ajattelin mennä kokeilemaan ulos, kuinka se uusi itselaukaisin toimii, joten palailen tällä viikolla ehkä uusien asukuvin parissa teille. Lisäksi suunnitteilla olisi huoneen siivoamista, lisää sarjan katsomista sekä salille menemistä. Kuinka teidän maanantai on sujunut?

7 kommenttia:

  1. Olipas ihana ja erilainen postaus, tästä huokui jotenkin sun energia :) Miten muokkaat näistä kuvista näin ihanan valkoisia ja kirkkaita? Ja mun monday on menny ihan hyvin kun koulukin loppu 11.45 ja kohta koiran kanssa lenkille! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan älyttömästi sulle Sara! <3 Mä otan mun kuvat lähes aina päivällä, ja suoraan kameran asetuksista lisään hieman kirkkautta. Koneella sitten viimeistelen loppuun, ei sen kummallisempaa :) Ja vitsit kyllä sunkin maanantai kuullostaa todella ihanalta, vietähän kiva loppu ilta!

      Poista
  2. Ihanan näköinen aamiainen ja toi orange is the new black on todella hyvä sarja! Sillä onkin hyvä aloittaa päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitos ihan hirmu paljon :) Mä vasta aloitin katsomaan tuota, mutta vaikutti sen verran hyvältä, että on tullut katsottua kyllä jakso jos toinenkin sitä aina päivässä! :)

      Poista
  3. Toi sarja on niiin hyvä! Ite kattonu jo kaikki jaksot ja oottelen innolla uutta tuotantokautta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et siitä tykätään, mäkin oottelen jo seuraavaa vaikka vielä onkin paljon katottavaa :D Se on niin hyvä, että sitä tulee tosiaan seurattua jakso vähintään päivässä.. :D

      Poista