Navigation bar

10. heinäkuuta 2015

Ensimmäiset kesäiset asukuvat

Nyt vihdoin sain katsottua noita Viron matkallakin napsittuja otoksia ja sieltä löytyikin jo kokonaan unohdetut asukuvat, joita ei kyllä liiaksi ollut, nimittäin taas oli käynyt se tuttu juttu, että kuvia oli varmaan sata jollei kaksikin ja niistä ei meinannut millään löytyä yhen yhtä julkaisukelpoista kuvaa. Nyt taas muistin miksi olikin niin ihana kuvailla niitä maisemia ja julkaista niistä kuvia ;)

DSC_0084m

Asuna mulla toimi todella yksinkertainen, mutta mun mielestä toimiva asukokonaisuus, kuvassa vilahtaakin suurimmat Viron ostokset, nimittäin noi uuttuuttaan hohtavat Niken Freerunit sekä Michael Korsin lompakko - mikä parasta, kumpikin oli todella hyvässä alessa! Oikeastaan melkein koko asu koostuu uutuuksista, tuon valkoisen topin ostin Maltalta ja nuo shortsit muutamaa päivää ennen lähtöä :-D

DSC_0065m

DSC_0071m
Paita - Tally Weijl / Shortsit - Gina Tricot / Kengät - Nike
Lompakko - Michael Kors / Kello Ur&Penn

Tallinnan vanhasta kaupungista löytyi todella upeita kuvauspaikkoja sekä maisemia! Yleensä päivämatkoilla en tuonne asti edes kerkiä, kun ne kaupat ja ruokapaikat houkuttelevat enempi, ainakin vielä, mutta nyt kahden päivän reissulla toinen päivä menikin aamulla nopeasti kaupoilla ollen, ja myöhemmin kerettiinkin käymään vielä tuolla! 

Mitä mieltä te ootte tuosta asusta? :-)

5 kommenttia: