Navigation bar

30. lokakuuta 2015

Mitä meidän pennulle kuuluu?

Heippa ihanaiset! Yksi teistä lukijoista ehdottikin mulle tosi kivan postausidean - Mitä meidän pennulle kuuluu? - ja niimpä päätinkin toteutella tämän teille nyt jo. Jos joltain jäi ensimmäinen postaus lukematta, niin sen löytää täältä. Felix täytti tällä viikolla 5kk ja on siis kasvanut ihan hurjasti verrattuna edelliseen postaukseen nähden. 

1-felixlokakuu-13

Felixistä on kuoriutunut todella rohkea ja tempperamenttinen pikku poika, joka keksii kaiken maailman koiruuksia kokoajan. Musta tuntuu, että nyt ei voi hetkeksikään jättää sitä vahtimatta tai muuten on vähintäänkin jotain mattoa jyrsitty tai otettu jotain kiellettyä jostain, haha :-D Mun sängyssä olevat pikkunallet on ehkä paras kielletty juttu, joka on pakko varastaa kun silmä välttää.

1-felixlokakuu-4

Felixin kanssa ollaan tehty pienestä iästään huolimatta todella paljon kaikkea; matkusteltu pidempiäkin matkoja autossa, käyty koirapuistossa leikkimässä toisten koirien kanssa, opeteltu paljon eri temppuja, kohdattu niitä pelottavia juttuja ja saatu ne muuttumaan vähemmän pelottaviksi, lenkkeilty erilaisissa paikoissa, napsittu muistikortit täyteen söpöjä kuvia sekä ihan hirvittävän paljon muuta.

Tällä hetkellä Felix on jo lähes sisäsiisti muutamia vahinkoja silloin tällöin lukuunottamatta. Myös remmissä kulkeminen on jo ihan tuttu juttu - toisinaan ehkä vähän jopa liiankin tuttu. Muutenkin kaikki arkipäiväiset jutut onnistuu ihan hyvin, vaikka tietenkin hiomista löytyy ihan hurjasti. Uskoisin siis, että Felixille kuuluu hyvää :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea tämmösiä koira aiheisia postauksia aina välillä! Tykkään sun tyylistä pitää blogia kun toteutat niin hyvin aina lukijoiden pyytämiä postauksia <3

    - Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihan hurjasti Johanna sulle! :) Kommenttisi piristi päivääni <3

      Poista